Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Sumava - Sumavske plane I. - II. (2012)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Sumava - Sumavske plane I. - II. (2012)(CZ) Názov:Sumava - Sumavske plane I. - II. (2012)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy DVD - Velikost:8.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-09-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Šumava - Šumavské pláně I. - II. -
    Pro chvíle klidu a odpočinku
    (2x DVD full)










    DVD 1.                                                                                DVD 2.






         Rok vydání:  2012
         Žánr:  Dokumentární
         Délka:  celkem 2:34 minut
         Jazyk:  čeština
         Zvuk:  česky DD 2.0
         Titulky:  ne
         Obraz:  16:9
         Menu:  ano
         Bonusy:  ne

         
        prozatím není  

         
    Obaly:  
    Formát:  JPEG
    Velikost:  2x 5380x3590
    Potisky:  Formát:  JPEG            
    Velikost:  2x 2390x2390

         Kapitoly:  

         DVD 1 - Šumavské pláně I. (72 minut)
                      Prášily
                      Poledník a okolí
                      Sletě
                      Modravské slatě
                      Březník
         DVD 2 - Šumavské pláně II. (82 minut)
                      Vydra
                      Kvildy a okolí
                      Vltava
                      Od Bučiny ke Strážnému
                      Polka



    o-------o-------o-------o-------o-------o-------o  MediaInfo:  o-------o-------o-------o-------o-------o-------o


       
       


         
     

         Šumavské pláně
    jsou největším šumavským podcelkem. Plochý nebo jen málo zvlněný povrch v průměrné nadmořské výšce 1000 metrů patří v tomto rozsahu k nejrozsáhlejším souvislým plochám tak vysoko položených v Evropě. Mělká údolí jsou vyplněna hlubokými a nebezpečnými rašeliništi. Horské louky tady zkrášlují okouzlující, travou se vlnící bystřiny. Vrcholy hor nabízejí nezapomenutelné výhledy. Tato dvě DVD Vás provedou nejen na mapkách vyznačenými místy, ale i dalšími labyrinty tohoto pozoruhodného území naší vlasti.
    obrázky jsou aktivní (1920x1800)


     

         Národní park a Chráněná krajinná oblast Šumava
    Nejhodnotnějším přírodním krásám Šumavy se v roce 1991 dostalo nejpřísnější ochrany vyhlášením Národního parku Šumava. Ten zahrnul centrální část šumavského pohoří podél hranice s Německem a částečně i s Rakouskem a pojal pod svá křídla většinu nejcennějších přírodních lokalit Šumavy - rozsáhlé náhorní planiny s rašeliništi, divoká údolí Vydry a Křemelné, vysokohorské polohy pohraničního hřebene, ledovcová jezera Plešné, Prášilské a Laka, údolní rašeliniště v údolí Vltavy i ostrůvky pralesovitých zbytků původních smíšených lesů na Stožci, na Smrčině, na Plechém atd.
    Národní park Šumava je rozlohou 69 030 ha největším národním parkem v České republice a rozkládá se v nadmořské výšce od 600 do téměř 1400 metrů. Jeho nejvyšším bodem je vrchol Plechého (1378 m) na jižním okraji parku. Na území NP nalezneme 7 obcí (Srní, Kvilda, Horská Kvilda, Modrava, Stožec, České Žleby a Prášily) a několik menších osad (Filipova Huť, Dobrá, Jelení). Větší sídliště a střediska turistického ruchu leží podél hranic parku (Železná Ruda, Kašperské Hory, Vimperk, Volary, Prachatice, Horní Planá atd.). Více než 80 % území NP pokrývají lesy, které jsou i po restitucích většinou v majetku státu a jsou spravovány Správou NP a CHKO Šumava ve Vimperku.
    Posláním Národního parku Šumava je chránit a uchovat jedinečné a lidskou činností málo dotčené přírodní území, zajistit jeho další nerušený vývoj a přispět jeho výzkumem k obecnému poznání vývoje přírody. Pracovníci národního parku také posuzují, jak lze nesporných hodnot svěřeného území využít k rekreaci a k šetrné turistice; samozřejmě způsobem, který neohrožuje přírodu v jejím přirozeném vývoji. Příkladem tu může být sousední Národní park Bavorský les v Německu, který výrazně přispěl k rozvoji celé tamní oblasti.
    Území NP je podle intenzity ochrany přírody rozděleno do tří zón: I. nejcennější zóna (přísná přírodní) je ponechána svému vývoji bez zásahů člověka, II. zóna (řízená přírodní) zahrnuje již člověkem pozměněné lesní a zemědělské ekosystémy a lze ji v omezené míře hospodářsky využívat a III. zóna (okrajová) se značně člověkem pozměněnými lokalitami kolem obcí a na okraji parku umožňuje rozsáhlejší lidské aktivity.
    Z mnoha chráněných území Národního parku Šumava mohou na Vimpersku turisté navštívit např. Pramen Vltavy, Chalupskou slať u Borových Lad, Jezerní slať mezi Kvildou a Horskou Kvildou a nedaleko je i Povydří (kaňon řeky Vydry), Stožecká skála nebo Vltavský luh mezi Soumarským mostem a Novou Pecí.
    Posláním Správy NP a CHKO Šumava však není pouze přírodu chránit, ale též vnímavému návštěvníkovi zprostředkovat přírodní prožitek. Síť informačních středisek Správy NP a CHKO Šumava se tak přirozeně stává první zastávkou hostů přijíždějících obdivovat divočinu národního parku či kochat se kulturní, člověkem po staletí modelovanou krajinou šumavského podhůří. Vlídná obsluha v těchto střediscích dokáže pomoci při výběru nabídky i nejnáročnějším turistům. Také strážci národního parku rádi poradí přímo v terénu, pokud si turisté nejsou jisti zvolenou trasou nebo dokonce zabloudí.
    obrázky jsou aktivní a jsou z DVD (1920x1080)










    Mapa Národního parku a Chráněné krajinné oblasti Šumava -
    JPEG  5400x4825















    PeJOBr, denysek20, krrtek007, havlmart,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    denysek20
    Ratio 4.9

    Member+

    21/11/2020 10.02.55
    prosím o seed


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.141 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:18
    sql

    TOPlist