Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Superman [1-4](CZ)(1978-2006) = CSFD 75% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Superman [1-4](CZ)(1978-2006) = CSFD 75% Názov:Superman [1-4](CZ)(1978-2006) = CSFD 75% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:6.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-03-19 Peerov:8 (Seed: 7, Leech: 1)
    Zaner:Akcni,Dobrodruzny,Fantasy,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ
    Titulky: ME
    Rok vydání: 1978-1980-1983-2006
    Délka: 136 minut-122 minut-119 minut-147 minut
    Žánr: Akční / Fantasy / Rodinný


    Odkazy na CSFD:
    Superman:        http://www.csfd.cz/film/2452-superman/
    Superman 2:        http://www.csfd.cz/film/5938-superman-2-superman-ii/
    Superman 3 :        http://www.csfd.cz/film/5939-superman-iii/
    Superman se vrací: http://www.csfd.cz/film/92199-superman-se-vraci-superman-returns/



    Jmenuje se Kal-el a pochází z planety Krypton. Jako jediný přežil její explozi v obrovské kosmické katastrofě, když ho otec, předvídavý kryptonský vědec Jor-El, vyslal v malé vesmírné kapsli do vesmíru. Dítě přistane na Zemi, poblíž městečka Smallville, kde se ho ujmou bezdětní manželé Kentovi, žijící na osamělé farmě. Od malička má malý Kryptoňan mimořádné schopnosti, které každým rokem sílí. Po smrti adoptivního otce se mladý Clark Kent setká s duchem Jor-Ela, jenž byl zakódován v jednom z kryptonských krystalů. Výsledkem několikaleté otcovy instruktáže je Superman se všemi atributy: umí létat, má superzrak i supersluch, supersílu s níž dokáže zvedat domy i letadla a navíc je téměř nezranitelný. V přestrojení za neohrabaného novináře Clarka Kenta začíná pracovat v deníku Daily Planet. Nejenže se přitom seznámí s pohlednou kolegyní Lois Laneovou, která se stane jeho věrnou družkou a průvodkyní, ale ještě navíc se mu podaří zhatit plán geniálního zločince Lexe Luthora, který chce s pomocí ukradených nukleárních raket odstřelit Kalifornii od amerického kontinentu.



    Na Zem přilétají zločinci z planety Krypton - generál Zod a jeho věrní vojáci Ursa a Non, kteří mají stejné schopnosti jako Superman. Ten se musí vzdát své lásky k Lois Lane a postavit se jim v boji, aby zachránil lidstvo před zkázou... Superman zabrání teroristům v odpálení vodíkové bomby z vrcholu Eiffelovy věže v Paříži. Bombu odnese do vesmíru, kde výbušnina exploduje. Zrovna tudy však prolétali ve dvojrozměrném vězení tři kryptonští vězni, kteří byli odsouzeni na začátku prvního dílu. Díky výbuchu uniknou a poté, co zabijí kosmonauty na Měsíci, se vydávají na Zemi. Lois mezitím zjistí, že Clark je Superman, a protože ho miluje, přesvědčí ho, aby se kvůli ní vzdal svých nadpřirozených schopností. Kryptonští zločinci se stanou absolutními vládci Země a chtějí se pomstít synovi Jor-Ela, který je odsoudil. Za pomoci Lexe Luthora, uprchlého z vězení, zajmou Lois a vyzvou Supermana na souboj v nočním Metropolisu. Druhý díl se natáčel současně s prvním a během natáčení přenechal Richard Donner režii Richardu Lesterovi. Pro závěrečný souboj v nočním Metropolisu byla postavena přesná replika 42. ulice mezi Druhou a Třetí avenue v New Yorku a z jednotlivých scén je patrné, že jedna z největších dekorací byla takřka zničena…



    Bohatý obchodník Ross Webser objeví skryté talenty Guse Gormana, škodlivého počítačového génia. Ross se rozhodne zneužít Gusova talentu ve způsobu, jak si pomoci s plány ekonomické kontroly. V tu chvíli se objevuje Superman, aby hájil spravedlnost.



    Když pozemští astronomové objevili zbytky planety Krypton a vyslovili hypotézu, že nemusela být úplně zničena, Superman (Brandon Routh) se tam vydal, aby našel některé z možných přeživších Kryptoňanů. A teď se po šesti letech neúspěšného pátrání v troskách planety vrací do Metropolisu a zjišuje, že svět jej už nepotřebuje, že se dokáže sám vypořádat se svými zloduchy a neřády. A co je horší, Lois Laneová si zařídila svůj vlastní život se synem a přítelem. Aby toho na milého ubohého Supermana Clarka nebylo málo, jeho starý protivník sotva z vězení propuštěný megaloman a sociopat holohlavý Lex Luthor (Kevin Spacey) chce Supermuže konečně zničit. A nezastaví se ani před zničením světa...




       
       




       
       


       
       


       
       









    Jaty_CZ, Radim448, damian2, MiroslavS1976, tomboodnb, PanzerMagier, Lofi,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.244 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:04
    sql

    TOPlist