Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

T. Jefferson Parker - Temna voda (2006)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    T. Jefferson Parker - Temna voda (2006)(CZ) Názov:T. Jefferson Parker - Temna voda (2006)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:384.8 KB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-03-11 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Vítejte v příběhu, jehož děj se odvíjí jako hra kočky s myší 
    a který umí napsat snad jen autor bestsellerů, jakým je T. Jefferson Parker. 

    T. Jefferson Parker 
    Temná voda
     
    (Black Water) 

    Žánr: krimi 
    Jazyk: CZ 
    Rok: 2006 
    Formát: epub 

    Anotace 
    V koupelně je nalezena mrtvá krásná mladá žena. Její manžel – schopný mladý policista Archie Wildcraft – má prostřelenou hlavu a bojuje o život. Vše nasvědčuje tomu, že šlo o vraždu a pokus o sebevraždu, ale vyšetřovatelce případu Merci Raybornové něco napovídá, že pravda bude složitější. Když dotyčný zmizí z nemocniční postele, Merci Raybornová se pouští do pátrání, které po ní vyžaduje, aby zapojila veškerý svůj um a schopnosti. Je Archieho útěk projevem chorého mozku, nebo činem milujícího muže? Je jeho výpověď o noci, kdy byla zavražděna jeho manželka, výplodem pošramocené paměti, nebo promyšlenou manipulací? Merci a Wildcraft se střetávají na pozadí různých záhad a děj nevyhnutelně směřuje k odhalení nebezpečných tajemství a bolavých pravd. 

    Autor 
    T. Jefferson Parker (nar. 1953) je oblíbený americký autor policejně-procedurálních detektivek. Vystudoval angličtinu na University of California a celý život v Kalifornii žije – nejdřív v Orange County, později v San Diegu. (Mimochodem „T“ v jeho jméně je hluché, nic neznamená, ale jeho rodiče byli přesvědčeni, že se bude dobře vyjímat na prezidentských dveřích… Prezidentem se nestal, ale roku 1978 začal svou novinářskou kariéru v oranžském týdeníku, kde byly jeho tématem zprávy z radnice, kultury a policejní práce. Pak přešel do Daily Pilot, kde získat tři novinářská ocenění za své články. Ale cítil, že nemá na to být profesionálním reportérem, a tak si po celou dobu u novin schovával informace a poznatky, které by mohl použít ve své první knize Laguna Heat. Tu se mu podařilo udat do nakladatelství roku 1985 a ihned po vydání se vyšplhala na přední příčky žebříčku bestsellerů, také byla zfilmována pro HBO. 










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.265 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:18
    sql

    TOPlist