Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

TORTHARRY - Altairs of Ignorance (2021) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    TORTHARRY - Altairs of Ignorance (2021) Názov:TORTHARRY - Altairs of Ignorance (2021) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hudba - Velikost:91.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-10-05 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Artist...............: Tortharry
    Album................: Altairs of Ignorance
    Genre................: Death Metal
    Source...............: CD
    Year.................: 2021
    Ripper...............: EAC (Secure mode) / LAME 3.92 & Asus CD-S520
    Codec................: LAME 3.99
    Version..............: MPEG 1 Layer III
    Quality..............: Insane, (avg. bitrate: 320kbps)
    Channels.............: Joint Stereo / 44100 hz
    Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3
    Information..........:

    Ripped by............: somebody on 14.06.2021
    Posted by............: somebody on 05.10.2023
    News Server..........: news.astraweb.com
    News Group(s)........: alt.binaries.pl.mp3

    Included.............: NFO


    ---------------------------------------------------------------------
                          Tracklisting
    ---------------------------------------------------------------------

      1. Tortharry - Intro                                       [00:47]
      2. Tortharry - Reversed Dorians                            [03:57]
      3. Tortharry - Corrosive Haven                             [03:30]
      4. Tortharry - Altairs of Ignorance                        [04:10]
      5. Tortharry - Carousel of Grief                           [03:34]
      6. Tortharry - Self-Fettered                               [03:39]
      7. Tortharry - Silent Psalm                                [03:48]
      8. Tortharry - The Heritage                                [03:48]
      9. Tortharry - Forget Us Like We Will Do                   [09:59]

    Playing Time.........: 37:16
    Total Size...........: 89,88 MB

    VERDIKT: S příchodem června se ukázalo jubilejní desáté album domácích Tortharry. Notoricky známá mlátička už dávno přesvědčila o svých kvalitách a nemusí lovit úspěchy s jazykem na vestě. Stačí jí držet se svého osvědčeného kopyta a mohlo by to stačit na dalších pár let. Propadák zákonitě nehrozí. Ale je důvod ke stoprocentní spokojenosti?

    Sinister Species, které vyšlo před třemi roky, nemělo silnější moment. Bylo vidět, že do tvorby kapely začal prosakovat nádech rutiny a osobně mi chybělo kouzlo objevování. Album kolem mě prolétlo snadno a bez myšlenek, nechalo jen mlhavou vzpomínku. I když řemeslně bylo vše na svém místě, výsledek nevyvolal ty správné vibrace. S Altars Of Ignorance (dále AOI) to vypadá od počátku lépe. Mluvím i myslím tiše, abych to nezakřikl, ale opravdu cítím něco jako živou vodu v brázdách kolchozního bagrování. Přitom nahrávka vznikla ve stejných podmínkách jako předchozí Sinister Species, tedy studio Barn a produkce by Martin Friml. Něco se tedy stalo v procesu skládání a tvorby samotné.


    Nebylo by to ono, kdyby nebylo intro, lehce pochodový rytmus a následně nás kanální chropot mrskne mezi důvěrně známé kulisy. Skladba Reversed Dorians provede důkladnou inspekci broumovské motorárny. Ještě lepší se zdá Corrosive Haven, která nemá slitování se šváby na stěnách. Vše funí jak má a ani jedno ložisko nepíská. Jako přísná delegace procházíme kompilátem rychlých drtiček, kterými se jako hustá kaše tlačí dusivě pomalé party. Asi končí směna, dochází tlak a stroje dohasínají, avšak přes síto rezavého masomlýnku se pořád tlačí nedočkavý materiál. Vládu drží prověřené, střední tempo, které srovnává a laminuje deptavý hluk do smysluplné směsi. Stejně jako si dopřejeme masakr, tak je potřeba nechat orgány vydechnout. Tohle všechno už známe a šlo by o další zářez do pažby bez hlubšího zamyšlení. Ovšem v letošním vydání se rýsuje více podob, pověstný dusivý tlak, kterým kapela dosud budovala devastující atmosféru, není jediným východiskem a zdaleka nepokrývá celou nahrávku. Vrata výrobní pevnosti asi prožrala koroze věků a vniknul průvan nesoucí lehké změny. Zároveň nechybí jistoty, jako výrazná basa nebo strojopřísný rytmus.



    V převažujících kulisách minulosti se objevují prvky vanoucí z nedalekého severu, konkrétně Švédska. Kapely jako Entombed, Dismember, tedy severký kostitřas, nebo ti, co míchající do svého death metalu vlivy rocku či punku, jakoby stáli v hlavě kolébky AOI a vnesli mu pod peřinku trošku svého modu operandi. Masakrózní rutina přestává být jediným cílem a Tortharry odhalují svoji hravou tvář. Nejvýraznější je to u šestého válu Self – Fettered nebo u osmičky The Heritage. Tortharry shazují deathmetalové klapky na očích a skladby rozjíždí v punkovém rytmu, který trhá košili doteď zapnutou až ke krku. Ve volné rozhalence víří divoké kročeje novým terénem a je to strašně osvěžující. Přidáme-li hrst stoner rocku, který nakazil poslední skladbu, máme tu zajímavý mix zdrojových signálů ovlivněných na své dlouhé cestě nečekanými ruchy.



    Při pouštění alba z počítače a jiných digitálních sraček to moc nevynikne, ale novinka má docela utopené vokály. Pro někoho nedůležitý detail, pro jiného zajímavý fakt. Každopádně platí, že AOI je album nového charakteru, které u mě vyvolalo překvapivé dojmy, ale zároveň poskytuje dostatek bývalého komfortu. Stačila lehká deviace od vyjetých kolejí a zcela to změnilo moje vnímání na tvorbu Tortharry. Pravda, obal z Deatherovi dílny mě sice opět neoslovil, ale to je jen kaňka na jinak vzrušujícím ubruse halícím oltář knížete Ignora.









    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    stepxxx
    Ratio 2.17

    Member+

    05/10/2023 16.37.06
    Oprav si název: Altars of Ignorance


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.143 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 23:20
    sql

    TOPlist