Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Terminator Dos Collection | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Terminator Dos Collection Názov:Terminator Dos Collection Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:341.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-10-25 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    The Terminator DOS



    Popis

    První oficiální herní licence filmu Jamese Camerona zpracovaná v 3D vektorové grafice. V roli Kyla Reesa je hlavním hráčovým úkolem zachránit život Sarah Connorové, při hře za Terminátora ji ho naopak vzít. Krom možností jako je například vykradení obchodu nebo investice do vybavení šlo používat různé vozy a volně se s nimi pohybovat. Vše se odehrává v centru Los Angeles, jež se své předlohy drží opravdu věrně.

    Hra je ve své kategorii jednou z nejvýznamnějších a získala si velké množství hráčů po celém světě. Bethesda si tímto titulem obhájila dobrou pověst a především ukořistila přízeň ze strany chtivých hráčů.

    Rok vydání : 1990

    Minimální HW nároky hry Terminator: 2029

    Požadavky: 286
    Paměť: 2 MB RAM a vyšší
    Systém: DOS 4.0 až 6.22 a vyšší


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screen



    ________________________________________________________________

    Terminator: 2029



    Popis

    Příběh na motivy známého filmu nás zavádí do roku 2029, kdy se svět ocitl na pokraji zkázy a probíhá válka mezi stroji, jež řídí inteligentní systém Skynet a proti nim stojí zbytek přeživšího lidstva. Ve hře se ujímáte role jednoho z členů jednotky Johna Connora, který se navléká do svého ACA (Advanced Combat Armor) a vyráží vstříc nepřátelům a úkolům, jež vám přidělí každá z misí. Po splnění všech úkolů jsou nepřátelé poraženi a svět je zachráněn.

    Každé misi, jichž je celkem 19, předchází uvítací briefing, který vás provede vaším úkolem, přičemž úkoly většinou spočívají ve zničení nebo vystřílení určitého strategického bodu nepřítele. Poté, co se oblečete do vašeho pancéřovaného brnění, vidíte skrz hledí se zaměřovačem zničenou krajinu před sebou, dále máte k dispozici mapu a radar. ACA má výměnné sloty na zbraně, které mohou být v průběhu boje mezi sebou měněny. Hra je viděná pohledem první osoby, s možností otáčení o 90° a je již druhým titulem vývojářů Bethesda Softworks, který je založený na licencovaném filmu Terminator.

    Rok vydání : 1992

    Minimální HW nároky hry Terminator: 2029

    Požadavky: 286
    Paměť: 2 MB RAM a vyšší
    Systém: DOS 4.0 až 6.22 a vyšší


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screeny



    ________________________________________________________________

    The Terminator: Rampage



    Popis

    The Terminator: Rampage je výplodem doby, v němž byly first person střílečky na vrcholu popularity a dostávaly se na mušku každému, kdo to myslel s hrami alespoň trochu vážně. Výtvor Bethesdy svým vývojářům tehdy příliš úspěchu nevynesl, což bylo nejpravděpodobněji následkem otřesného stereotypu a vlažného tempa.

    Hra volně navazuje na příběh filmových Terminátorů. Hráč je vyslán do minulosti do roku 1984 a ocitne se v budově Cyberdyne System Laboratories s úkolem zastavit výrobu masově produkovaných kyborgů, tedy zničit centrální počítač Meta-Node, čímž lze ochránit budoucího vůdce hnutí, Johna Connora. Meta-Node lze zničit pouze jedinou zbraní, plazmovým kanónen označeným jako V-TEC PPC, jehož jednotlivé části jsou ukryté v různých částech budovy. Jednotlivé části zbraně musí hráč nalézt, prochází tedy napříč systémem skladů a laboratoří, kde se mu do cesty staví množství nepřátelských robotů: Skinners, Seekers, Terminátoři T-1000 a mnohé další stroje. V průběhu 24 levelů nalezne hráč dostatek příležitostí uplatnit všechny své zbraně, mimo jiné bojové pušky AK-47, M-16, kulomety i granáty.

    Rok vydání : 1993

    Minimální HW nároky hry Terminator: 2029

    Požadavky: 386
    Paměť: 4 MB RAM a vyšší
    Systém: DOS 4.0 až 6.22 a vyšší


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screeny



    ________________________________________________________________

    The Terminator: Future Shock



    Popis

    Revoluční 1st person akce, která poprvé hernímu světu ukázala, jak snadno se dá 3D akce ovládat za pomoci myši a klávesnice. Terminátor nabízel nepředstavitelnou atmosféru, jedinečné mise, ale i propracovaný příběh. Hrajete za jednoho z příslušníků hnutí odporu vedeného Johnem Connorem a v jeho kůži plníte rozličné mise.

    Hra se spíš soustředí na plnění různých diverzních akcí, a tak jako správný bojovník za svobodu budete infiltrovat nepřátelské tábory, ničit generátory a vůbec dělat mnoho pro spásu lidstva. To všechno na obrovských mapách posetých důkazy války (jako jsou pohozené zbraně, hromady kostí či mrtvoly těch méně šťastných členů odboje), kde do každé budovy můžete vlézt a za každým rohem číhá nepřítel. A že jich není málo.

    Na Future Shock ještě v roce 1996 navázalo pokračování s názvem SkyNET, které bylo původně vyvíjeno jako datadisk a nabídlo mimo nového singleplayerového obsahu i multiplay.

    Rok vydání : 1996

    Požadavky: 486
    CPU: 66 MHz a vyšší
    Paměť: 8 MB RAM a vyšší
    Místo na disku: 20 MB


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screeny



    ________________________________________________________________

    The Terminator: SkyNET



    Popis

    Posledná hra Bethesdy založená na licencii Terminátora. Pôvodne bol SkyNET vyvíjaný ako datadisk pre svojho predchodcu Terminator: Future Shock, avšak počas vývoja sa rozhodla, že sa z neho stane samostatná hra. Jedným zo znateľných vylepšení, bola tentoraz i možnosť Xngine zobrazovať hru vo vyššom rozlíšení 640x480 (predchádzajúca hra bežala len v klasických 320x200). Ak ste mali nainštalovaný spolu so SkyNETom aj Future Shock, mohli ste hru hrať tiež v tomto novom rozlíšení. Okrem novej single-player kampaňe pribudli ešte aj nové multiplayer možnosti.

    Ako každé pokračovanie i SkyNET musel ukázať, že toho vie viac. Úlohou hráča je zabrániť strojom v spustení znovu získanej nukleárnej zbrane. Variabilnejšie prostredie, denné aj nočné misie, rovnako ako jazdiace a lietajúce stroje. To všetko ponúka SkyNET, zabalené v hraných brífingoch a obvyklých hereckých výkonoch, ako sa na tie časy patrilo.

    Rok vydání : 1996

    Minimální HW nároky hry Terminator: Skynet

    Požadavky: 486 / Pentium
    Paměť: 32 MB RAM a vyšší
    Místo na disku: 50 MB
    Systém: DOS a vyšší
    Mechanika: CD-ROM


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screeny










    Miso212, stefanh, turbodevil1, _GrOOt_, CypriP, john13456, samoty, Miruchch,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.021 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 20:39
    sql

    TOPlist