Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

The Outer Worlds v.1.4.1.617 [GOG] (2019) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    The Outer Worlds v.1.4.1.617 [GOG] (2019) Názov:The Outer Worlds v.1.4.1.617 [GOG] (2019) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:46.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-01-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Vydáno: 25. října 2019
    Žánr: RPG / Akční / Střílečky / 1. osoba / Licence / 2019
    Vývojář: Obsidian Entertainment
    Vydavatel: Private Division
    Typ publikace: GOG.com Digitální licenční
    rozhraní Jazyk: ruština, němčina, angličtina, portugalština do Brazílie, español , français, italiano, polski, 中文 (家, 日本語, 한국어
    Jazyk hlasu: Angličtina
    Tablet: Není vyžadováno (bez DRM)
    Požadavky na systém:
    Operační systém: Windows 7 a vyšší (x64)
    Procesor: Intel Core i3-3225 / AMD Phenom II X6 1100T
    RAM: 4 GB
    Grafická karta: Nvidia GTX 650 Ti / AMD HD 7850
    Volné místo na pevném disku: 50 GB
    Popis:


    The Outer Worlds je sci-fi RPG pro jednoho hráče vyvinuté Obsidian Entertainment a Private Division.
    Ve Vnějších světech se probouzíte z hibernace na palubě osadnické lodi, která se ztratila na cestě do Alcyone, nejvzdálenější kolonie Země na okraji galaxie. Ocitnete se uprostřed rozsáhlého spiknutí, které ohrožuje existenci celé kolonie. Postava, kterou vytvoříte, bude moci ovlivnit průběh tohoto příběhu, prozkoumat hloubky vesmíru a setkat se s mnoha frakcemi, které bojují o moc. V systému rovnic podnikové kolonie se objeví nová nepředvídatelná proměnná - vy.

    Funkce:

    Hra na hrdiny, kde hráč určuje vývoj zápletky: Obsidian je věrný svým tradicím, takže události v The Outer Worlds jsou na vás. Vaše rozhodnutí ovlivňují nejen děj, ale také vývoj postavy, osud společníků a konec hry.
    Dobrá zpráva je, že nejste dokonalí: The Outer Worlds má jedinečný systém chyb. Tvarují postavu každého nápadného hrdiny. Tato hra analyzuje vaše činy a určuje, co děláte nejhorší. Jste neustále napadeni raptidony? Vyberte si nevýhodu „Raptifhobia“ a před těmito strašlivými stvořeními zeslábnete, ale za to získáte další schopnost. Díky této volbě budete moci během cestování Alcyonem vytvořit jedinečnou postavu.
    Ovládejte své společníky: prozkoumáním vzdálené kolonie potkáte mnoho postav připravených se připojit k vašemu týmu. Mají jedinečné schopnosti, úkoly, motivy a ideály. Každému společníkovi můžete pomoci dosáhnout drahocenného cíle nebo ho použít ve svůj prospěch.
    Prozkoumejte Corporate Colony: Alcyone je kolonie na okraji galaxie, kterou vlastní a provozuje korporátní představenstvo. Všechno je v jeho silách, kromě mimozemských příšer, které se objevily po neúspěšném pokusu o terraformaci dvou planet kolonie. Získejte loď, shromážděte tým a vydejte se prozkoumat osady, vesmírné stanice a další tajemná zákoutí Alcyone.
    Další obsah: Nebezpečí na Gorgonu
     The Outer Worlds: Peril on Gorgon je prvním rozšířením příběhu o kriticky uznávanou a oceněnou sci-fi hru Obsidian Entertainment a Private Division.

     Přerušená ruka a záhadná zpráva vedly tým beznaděje k asteroidu Gorgon. Kdysi místo nejnebezpečnějších a nejambicióznějších vědeckých experimentů v Alcyone je nyní domovem příšer a nájezdníků. Bohatý poustevník Minnie Ambrose dává týmu pokyn, aby odhalil tajemství doktorky Olivie Ambrose - její matky a zneuctěné vůdkyně odsouzeného projektu. Velmi brzy se posádka ocitne zapletená do intrik ovlivňujících osud celé kolonie.

    Intriky a nebezpečí: prohledejte opuštěné zařízení společnosti Just Space Company a seznamte se s mnoha novými postavami. Zjistíte, jak a proč jeho majitelé projekt Gorgon náhle omezili.
    Nová místa: Prozkoumejte kroucené kaňony asteroidu Gorgon a bojujte s nepřáteli, kteří se stali oběťmi vědy.
    Nové vědecké zbraně: Přidejte do svého arzenálu tři nové gadgety, jako je Parasite Assassination Staff (PWP) a zbraně na blízko, které přitahují nepřátele k vám.
    Nové příležitosti pro rozvoj postavy: zvýšená maximální úroveň, nové schopnosti a nevýhody, nové sady brnění a nové možnosti stávajícího vybavení. Poznejte historii asteroidu Gorgon s novými nahrávkami pro přenosný fonograf, který vám řekne o důsledcích neúspěšného experimentu.
    Verze hry: 1.4.1.617 (42134)
    Instalace:
    Spusťte instalační program a nainstalujte hru.
    Nainstalujte doplněk ze složky DLC.
    Hrát si.








    radkarpat, Trip77,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.269 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 19:42
    sql

    TOPlist