Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Tipard TS Converter 9.2.28 Viacjazycny | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Tipard TS Converter 9.2.28 Viacjazycny Názov:Tipard TS Converter 9.2.28 Viacjazycny Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:39.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-09-13 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Tipard TS Converter je profesionálny TS video prevodník, ktorý vám pomôže prevádzať TS video súbory do rôznych populárnych formátov ako MPEG, VOB, DAT, MP4, M4V, MTS, WMV, ASF, MKV atď. Môžete tiež vylepšiť výstup video efekt úpravou funkcií.



    Podpora viacerých vstupných a výstupných formátov
    Vysoko kompatibilné so súčasnými prenosnými zariadeniami
    Výkonná funkcia úprav zlepšuje výstupný video efekt

    Bohaté podporné formáty
    Tipard TS Converter je dobre navrhnutý pre používateľov na prevod súborov TS na AVI, MP4, WMV, 3GP, 3GPP, MKV, FLV, SWF, VOB, DV, dokonca aj na súbory videa HD atď. A tiež dokáže prevádzať TS na MP3, WMA , OGG, MP2, AAC, M4A, WAV, AC3 atď. Takže môžete získať MP2, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, WAV a AC3 zvuk z TS a ďalších videí alebo zvukových súborov pre váš hudobný pôžitok s pomocou prevodníka Tipard TS. Tento TS Converter tiež prijíma MTS, M2TS a ďalšie populárne video súbory ako vstupné súbory, rovnako ako prevádza videá do TS. Ako bohatý podporný formát podporuje prevodník TS prevod súborov do mnohých módnych zariadení, ako napríklad iPhone X / 8/8 Plus / 7/7 Plus / 6s / 6s Plus / 6/6 Plus / 5s / 5c / 5 / 4s / 4, iPad Pro / Air 2 / Air / mini 4 / mini 3 / mini 2 / mini / 4/3/2, iPod Touch / Nano / Classic / iPod atď.

    Podpora viacerých výstupných formátov
    Praktické editačné funkcie
    Pomocou aplikácie Tipard TS Converter môžete odstrániť čierne okraje okolo videozáznamu a prispôsobiť si pomer strán pre lepší pôžitok. Pomocou tohto prevádzača TS ste schopní zlúčiť niekoľko rozptýlených segmentov videa TS do jedného, ​​aby ste si mohli vychutnať dlhý film. Súbory TS segmentu videa, ktoré uprednostňujete, môžete orezať alebo odstrániť nechcené časti pomocou funkcie Orezať v aplikácii Tipard TS Converter. Buď môžete oba bloky posúvača presunúť myšou alebo môžete presne nastaviť začiatočný a konečný čas. Do videa môžete pridať obľúbený obrázok alebo obrázok, aby bolo vaše video výnimočné. Umožňuje vám prispôsobiť si vodoznak tak, ako chcete. Môžete meniť rodinu fontov, veľkosť, farbu, ako aj obrázky. Video efekt môžete vylepšiť úpravou jasu, kontrastu, sýtosti, odtieňa a hlasitosti videí.

    Nastaviť výstupné parametre
    Pomocou tohto prevodníka TS môžete nastaviť výstupné video parametre. Pre jedno video môžete nastaviť viac výstupných formátov naraz. Tento softvér podporuje TS, aby prevádzal jeden súbor do rôznych formátov súčasne, čo napomáha rýchlejšej a ľahšej konverzii. Ak rozlíšenie videa nedokáže splniť vaše potreby, môžete zadať vlastné rozlíšenie videa. Potom je možné dobre prispôsobené nastavenia uložiť ako profil definovaný používateľom pre ďalšie použitie a priamy výber. Máte povolené upraviť podrobnejšie nastavenia videa a zvuku, ako je napríklad nastavenie kodéra videa, snímkovej frekvencie, bitovej rýchlosti videa a tiež nastavenie kodéra zvuku, vzorkovacej frekvencie, kanála a bitovej rýchlosti zvuku podľa vašich preferencií.

    Nastavte výstupné parametre
    priateľským spôsobom
    Jasné a jednoduché rozhranie aplikácie Tipard TS Converter poskytuje používateľom tak jednoduché a jasné ovládanie, že aj začiatočníci môžu dokončiť proces premeny v priebehu niekoľkých sekúnd podľa nasledujúcich ľahko zrozumiteľných pokynov. V aplikácii Tipard TS Converter je zabudovaný prehrávač, ktorý podporuje náhľad súčasne aj zdrojového videa. Takto môžete konvertovaný obrazový efekt vidieť zreteľnejšie.



    https://www.tipard.com/ts-converter.html







    PeJOBr, Jozef017, krokodok, evicak, ujomilan, tomaspalka, Rojak, aasx, majmed, radkomuller, radkomuller,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.291 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:34
    sql

    TOPlist