Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

TweakPower 1.104 Multilingual | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    TweakPower 1.104 Multilingual Názov:TweakPower 1.104 Multilingual Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:13.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-28 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    TweakPower - výkonný nástroj na optimalizáciu počítača. TweakPower je súprava všetko v jednom, ktorá bola navrhnutá tak, aby vás a všetky vaše rodinné počítače bežala optimálnou rýchlosťou a účinnosťou. TweakPower je inteligentný softvérový nástroj, ktorý používateľom umožňuje doladiť svoje operačné systémy a programy tak, aby dosiahli optimálny výkon. TweakPower chráni používateľov pred problémami s počítačom a zároveň zvyšuje výkon a bezpečnosť ich počítača.
    TweakPower obsahuje pokročilé optimalizátory výkonu, ktoré vám pomôžu dosiahnuť veľmi rýchle časy načítania aplikácií, pracovať rýchlejšie a zaistiť plynulejší chod vašich hier. Získanie čistého počítača je teraz jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. TweakPower dokáže rýchlo odstrániť neporiadok so systémom Windows, programom a prehliadačom a zároveň obnoviť register a odstrániť obrovské ošípané na disku. Jeho ľahko použiteľné sprievodcovia a diagnostické nástroje vám tiež pomôžu nájsť zraniteľné miesta a chyby vo vašom počítači.

    Ďalšie funkcie:
    Vyčistite - udržujte počítač v poriadku. Odstráňte nepotrebné súbory, vyčistite register, odstráňte internetové stopy a pomocou jediného kliknutia optimalizujte počítač, aby ste zaistili väčšiu stabilitu.
    Údržba systému - Automatické spustenie programov, Automatické prehrávanie a Správa naplánovaných úloh, odinštalovanie alebo zmena odinštalačných programov, riešenie problémov s chybami na disku a riešenie bežných problémov so systémom Windows.
    Prispôsobenie systému Windows - dajte systému Windows vlastný štýl. Prispôsobte rozhranie systému Windows prispôsobením vzhľadu systému Windows vrátane farieb, rámov okien, ikon, tlačidiel, obrazovky pri spustení a prihlásení, ponuky pri spustení, zobrazenia na ploche, prieskumníka a prihlásenia.
    Komunikácia - Prispôsobte programy Internet Explorer, Firefox a vaše pripojenia vašim potrebám a synchronizujte svoj počítač s atómovými hodinami časového servera podľa vášho výberu.
    Úsporný režim - Výrazne predlžuje životnosť batérie znížením spotreby energie procesora, vypnutím nepotrebných procesov na pozadí a znížením spotreby energie interných a externých zariadení.
    Turbo režim - jedným kliknutím vypnete viac ako 70 nepotrebných procesov, čím uvoľníte energiu pre rýchlejšie prehliadanie, hranie hier a videa.
    Sekcia opráv systému Windows na opravu veľkej väčšiny známych problémov so systémom Windows.
    Nastavenia systému - zmeňte nastavenia systému, vstupných zariadení, jednotiek, aplikačných programov a efektov, aby ste lepšie prispôsobili systém Windows vašim potrebám.
    Zabezpečenie - Chráňte svoj počítač pomocou bezpečnostných funkcií systému Windows. Nakonfigurujte a spravujte nastavenia brány firewall, defrag, automatických aktualizácií, riadenia používateľských účtov a centra zabezpečenia. Natrvalo vymažte citlivé údaje z pevného disku, šifrujte súbory pomocou vysoko pokročilého štandardu Advanced Encryption Standard (šifrovanie AES) a bezpečne vymažte pôvodné súbory, ovládajte nastavenia displeja, tlačiarne, siete a chráňte svoje súkromie „AnitSpy“.
    Zálohovanie dát - TweakPower uloží všetky optimalizácie. Všetky zmeny z TweakPower je možné vziať späť tu. Body obnovy vám umožňujú obnoviť predchádzajúce stavy systémových súborov a nastavení počítača a vykonať úplnú zálohu alebo obnovenie registra.
    Ďalšie funkcie - Rozdeľovač súborov umožňuje rozdeliť súbory ľubovoľnej veľkosti do viacerých súborov, rýchlo a ľahko zistiť informácie o kompletných systémových nastaveniach a zariadeniach, prehľadávať register v režime Turbo a získať prehľad o dôležitých systémových pomôckach.
    Doplnky - Defragmentácia - Skracuje dobu načítania programov, zrýchľuje otváranie a kopírovanie súborov a umožňuje plynulejšie spúšťanie programov a hier. TaskManger - Používa sa na správu spustených programov, zobrazovanie využitia procesora a šetrenie využitia a na zabezpečenie úplnej kontroly nad aktívnymi programami. Údržba jedným kliknutím a automatická údržba - Rieši problémy s počítačom a jediným kliknutím automaticky zvyšuje výkon programov a hier. A oveľa viac ...

    Systémové požiadavky
    Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista a XP. Vrátane 32-bitovej aj 64-bitovej verzie.









    mira999, mirek1730,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.245 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 22:33
    sql

    TOPlist