Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ukrajina v ohni (2016) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Ukrajina v ohni (2016) Názov:Ukrajina v ohni (2016) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:1.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-04-26 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner:Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Ukrajina v ohni
    USA, 2016, 95 min
    Jazyky - anglicky, rusky
    Slovenské titulky
    Igor Lopatonok
    Oliver Stone film

    Popis -
    Popis bude trošku rozsiahlejší, lebo ak napíšem A, musím aj B. Žiaľ stále nie úplný, lebo celú pravdu rovnako ako Oliver Stone nepozná nikto z nás, ale spolu sa k nej môžme asp. priblížiť.
    Pravdu poznajú iba tí, ktorí ju vymysleli.  Podľa mňa sa im to ale všetko mohlo vymknúť z rúk a
    ak by nebolo v Rusku Putina, ale bol by tam povahovo výbušnejší nejaký napr. Kim Čong-un, tak neviem, neviem...
    Treba ísť do hĺbky, až k jadru, na začiatok, iba vtedy sa nám odkryje pravá podstata veci a celá pravda.
    Kto nepozná minulosť, nepochopí budúcnosť (Mann), alebo výstižnejšie: Kto ovláda prítomnosť, ovláda minulosť - kto ovláda minulosť, ovláda budúcnosť (George Orwell).
    Kto mal na svedomí Euromajdan na Ukrajine ??? Pamätajte, že na začiatku je vždy myšlienka, ktorá sa zrodí v jednej hlave, až potom sa rozšíri ďalej.
    Napríklad medzi klanmi spod vrcholu pyramídy moci, lebo práve tam sa tie hnusy, akými sme boli svedkami na Ukrajinskom Euromajdane vymýšľajú.
    Ak chce ľudstvo prežiť, musí sa na tento prvotný fakt (príčina) zamerať, a poriešiť to.
    Tam vymýšľajú umelé revolúcie, z nich plynúce lúpežné geopolit. vojny, kde sa vraždia nevinní,
    ako napríklad súčasná Sýria, predtým Palestína (ten istý vzorec, rukopis) atď....
    Majú v tom už asi tisícročnú prax.  Zlé sily stále pokúšajú osud. Však ak by sa im podarilo naštartovať 3. svet. vojnu, je KONIEC.
    A to koniec všetkého živého na planéte ZEM. Takže by skončila aj tá satanistická chazarská mafia. Nepomohli by jej ani podzemné protiatómové paláce.
    Rozklad jadra trvá totiž neuveriteľne dlho (aj niekoľko ľudských generácií / v závislosti od koncentrácie) a rádioaktivita / radiácia sa šíri celosvetovo bez hraníc poveternostnými vplyvmi / éterom / vetrom. Pýtate sa ale odkiaľ berú na tieto manipulácie, uplácanie politikov, financovanie radikálnych prvkov, ktoré za nich robia špinavú prácu, lživú propagandu rozbíjajúcu pravdivú verejnú mienku, vyvolávanie umelých revolúcií a lúpežných vojen toľké doláre??
    Odpoveď je jednoduchá. Natlačia si ich v súkromnom FEDe, ktorý patrí tiež pod krídla chazarskej mafie a to vlastnými strojmi. Ale nad tým, že také doláre sú kryté h.o.v.n.o.m sa už nezamýšľa nik.
    Hlavne, že sa dá nimi platiť a nakupovať.  Na druhej strane sa ale celosvetová ekonomická kríza
    megainfláciou prehlbuje. Hádajte odkiaľ kríza prišla...  
    Sú tie peniaze kryté zlatom, nie sú tie peniaze kryté zlatom....
     Sú tie papiere (bankovky)kryté ďalšími papiermi (dlhopismi), nie sú papiere kryté papiermi....
    K tomuto faktu by sme dospeli, ak by sa spravila inventúra dolára (žiaľ najzaužívanejšieho a najrozšírenejšieho platidla, ale aj eura (vlastníci sú tí istí bankstri FED/ECB).
    70% ničím nekrytých papierov by museli skartovať. FED / ECB by boli proti inventúre všetkými 20timi!
    A práve také papiere sa vymieňali za reálne poklady / nerastné bohatstvo Ukrajiny, takými papiermi zadĺžili politické bábky dosadené nepriateľom ukrajinský ľud na veky vekov.
    Všetko so všetkým súvisí.
    Kennedy to vedel a bojoval s tým. Chcel previesť FED do rúk štátu. Stal sa preto pre chaz. bankstromafiu nepohodlný a odpratali ho. FEDu vlastne slúži celá politika USA, lebo vždy je vyššie ruka, ktorá dáva, než tá, ktorá bere. Súčasná Amerika už dávno nieje spravodlivým svetovým policajtom,
    ale zlodejom, voj. agresorom a teroristom. Významné miesto v tomto smere zaujíma americký voj. priemysel / výroba, predaj zbraní a ako všetci dobre vieme,
    zbrane sú primárne určené na zabíjanie Amerika udáva tiež hlavný tón v NATO, v ktorom má hegemóniu a dominanciu. NATO teda zastáva hlavne choré záujmy tých, ktorí vedú Ameriku do sračiek. Bežný americký ľud je vinný iba v tom, v čom aj my. Že to všetko vidia, ale prehliadajú, nič s tým nerobia, aj keď je to vysoko nemorálne. Hlavne, že majú čo papať.
    No a Trump je iba ďalšou bábkou v poradí prezidentov USA, lebo nezastavil expanziu amerických vojsk smerom na východ, naopak, dal im plnú moc. Ako najvyšší veliteľ ozbrojených síl USA to mohol a mal zastaviť. Sľuby sa sľubujú (Trump), blázni sa radujú (ľud).
    Na tomto príklade vidíme, že politici nie sú najvyššie a majú svojich pánov nad nimi. Stone vo filme poukazuje na mnoho citlivých a háklivých miest, preto myslím film v USA zakázali. Tož pravda a správne zameraná kritika bolí.
    Takže už vieme, že ryba s.m.r.d.í vždy od hlavy. Tú rybu treba chytiť a odrezať jej hlavu, lebo ak zachytíme a poriešime na začiatku príčinu,
    nemusíme neskôr hatovať a liečiť jej ďalekosiahly, často zhubný, zničujúci následok / dôsledky.
    Niečo také ako napr. súčasná arabská imigračná vlna. Autori sú tí istí, ktorí spôsobili aj Euromajdan na Ukrajine.
    Hoc je Ukrajina slovanský štát, ukrajinská revolúcia nebola vôbec slovanského pôvodu, pretože ju nevymysleli ani ukrajinci, ani rusi, ale chazarská mafia spoza hraníc Ukrajiny.  Tá riadi minimálne 4-5 štátov sveta.. USA, Izrael, Nemecko, Ukrajinu...
    Tej patril námet, scénar, aj réžia Euromajdanu. Ukrajinci tam boli iba zneužití, oblbovaní, klamaní aj oklamaní..
    Chazarská mafia chcela poštvať proti sebe slovanských bratov ukrajincov,
    proti ich bratom rusom do bratovražednej vojny. Záujmov však bolo viac..  Vymenujem 3 najpodstatnejšie: Poštvať ukrajincov vs rusov do bratovražednej vojny,
    rozkradnutie nerastného bohatstva Ukrajiny, Ruska, politické a iné ovládnutie oblasti východnej Slávie, podarilo sa vytvoriť nárazníkovú zónu na budúce zničenie Ruska. Lenže potom aj sveta
    Zneužívali sa v hojnom počte zastieracie, klamlivé médiá, ktoré gumovali a gumujú pravdu a ktoré chazarská mafia vlastní (hlavný prúd).
    Neznalosť histórie sa možno dá ospravedlniť, ale tvorcovia filmu nepodali úplnú pravdu. Korene toho všetkého zla siahajú až do
    obdobia Chazarského kaganátu a Kyjevskej Rusi. Chazarský kráľ a jeho dvorná mafia prisahali večnú pomstu Kyjevským Rusom (rusom a ukrajincom), ktorí obsadili Chazáriu a vyhnali chazarov z krajiny.
    V dokumente je plno dier a otáznikov.
    Veľa kľúčových faktov zostalo skrytých a mnoho otázok nezodpovedaných. Či už zámerne, účelne, alebo neznalosťou, neinformovanosťou sa nedozvieme.
    Možno ak by tvorcovia obsiahli celú pravdu, dopadli by ako Kennedy.. Však posúďte sami..
    Vo filme neboli vôbec spomenuté mnohé deštrukčné aktivity chazarskej mafie, lanárenie bežných občanov na majdan za čerstvo natlačené doláre,
    Sorošove aktivity pred majdanom a počas neho, Pussy riot, Femen, chazarský oligarcha Kolomojskij, jeho plagáty nabádajúce k vraždeniu rusov za dolárovú odmenu,
    Kolomojského iniciatía stavania plotov medzi slovanských bratov (Ukrajinu vs Rusko), financovanie vojny, zbrojný priemysel, zloženie pravého sektoru,
    koho záujmy háji chazar Jaroš, kto sponzoroval a podporoval radikálne prvky na Ukrajine, zadĺženie Ukrajiny cez umelo dosadenú bábkovládu,
    kto sú chazari Porošenko, Jaceňuk, prečo štvali vojsko (ktoré je pod voj. prísahou) do vojny proti rusom, bombardovanie východu Ukrajiny, bombardovanie nevinných ľudí..
    Ako sa k tomuto svinstvu postavilo vedenie EÚ, chazar Merkelová s jej súkmeňovcom Schulzom. Nepokoje začali vlastne už počas Olympijských hier v Rusku.
    Ako sa dopátrať ku chazarskej mafii rangu A, HLAVE ryby, ktorá sa neukazuje? Predsa cez chazarskú mafiu rangu B, ktorá sa ukazuje. Treba ich vypočuť. Napr. Soroša, Schulza, Porošenka, Kolomojského, Kerryho, Nulandovú, Merkelovú, Tymošenkovú, Jaceňuka, Jacob Lewa, Albrightovú,  Rahm Israel Emanuela a ďalších..
    Jestvuje rastlinka pravdy, ktorú ak im vpichnú, povedia všetko. No a tak by ľudstvo našlo hlavu ryby a možno sa zachránilo. Samozrejme tiež musíme znefunkčniť všetky zbrane hromadného ničenia aby vôbec nedošlo ku dňu D, lebo život je to najcennejšie, čo máme. Ďakujem.



    Rolovatelne Media Info -

       
       

    YouTube -

    Odkazy -
    1 - http://inner-light.ning.com/forum/topics/skutecna-tvar-americke-demokracie-a-jejich-zahranicni-politiky
    2 - http://www.novarepublika.cz/2017/02/novy-film-olivera-stona-ukrajina-v-ohni.html

    Imdb - http://www.imdb.com/title/tt5724358/



     








    šimonek_, planer,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    2
    ajo1993
    Ratio 0.11

    Clen

    23/09/2018 01.41.19
    SEED PLS


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.324 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:59
    sql

    TOPlist