Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

VMware Thinapp Enterprise 5.2.5 Build 12316299 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    VMware Thinapp Enterprise 5.2.5 Build 12316299 Názov:VMware Thinapp Enterprise 5.2.5 Build 12316299 Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:17.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-05-28 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    VMware ThinApp je navržen tak, aby poskytoval virtualizované instance aplikací, aby pomohl IT administrátorům s migrací softwaru na novější operační systém a eliminoval specifické konflikty a problémy s kompatibilitou. Pomocí tohoto programu můžete vytvořit počáteční základní linii systému, nasadit nebo balíček softwaru, zkontrolujte specifické rozdíly. K dispozici je také konfigurace nastavení projektu. Funkce:
    Migrace OS. Rychle migrujte své starší aplikace do systému Windows 7 nebo Windows 8 tím, že odstraníte potřebu překódování, opakovaného testování a recertifikace. Rychlejší nasazení s menšími testy znamenají, že vaše podnikové aplikace budou ve výrobě dříve, minimalizují prostoje a snižují obchodní rizika. Aby bylo vše ještě jednodušší, můžete automaticky převést ticho nainstalované aplikace na balíčky ThinApp. Pokud jste již nainstalovali aplikace s aplikací ThinApp pro použití v operačních systémech XP nebo jiných verzích systému Windows, můžete je snadno převést na formát Windows ThinApp s funkcí Relink ThinApp.

    Izolace aplikací. Balení celé 32bitové nebo 64bitové aplikace a její nastavení do jednoho spustitelného souboru MSI nebo .exe, který lze nasadit do mnoha operačních prostředí Windows. Tyto virtuální aplikace jsou od sebe izolovány a provádějí se nezávisle na sobě bez provedení změn v základním operačním systému, což eliminuje konflikty mezi aplikacemi a konflikty mezi aplikacemi.
    Konsolidace serveru. Tradiční IT model jedné aplikace na server vyžaduje vyhrazený hardware pro specifické aplikace, které nemohou existovat společně, ať už z technických důvodů nebo z důvodů izolace dat. VMware ThinApp 5 eliminuje tato aplikační sila pro lepší využití stávajících prostředků a zároveň usnadňuje správu a nasazení aplikací.

    Bezpečnostní. S VMware ThinApp 5 mohou aplikace běžet na omezených uživatelských účtech na uzamčených počítačích bez jakýchkoli systémových změn a bez omezení bezpečnostní politiky. VMware ThinApp 5 nemá žádný kód v režimu jádra, a proto nemůže porušovat zásady skupiny strojů aplikované na uživatelské účty. Díky tomu jsou virtualizované balíčky bezpečně nasazeny v prostředích, kde je životně důležitá bezpečnost a stabilita.
    Mobilita. Ať už na silnici nebo v kanceláři, uživatelé vyžadují spolehlivý a flexibilní přístup k aplikacím prakticky na každém počítači, ke kterému mají přístup, včetně kiosku a hotelových počítačů. S VMware ThinApp 5 nebudou muset instalovat software ani ovladače zařízení a nepotřebují administrátorská práva. Aplikace běží přímo z přenosných paměťových zařízení, včetně disků Flash.

    Co je nového:
    Podpora systému Windows 10 1809
    Podpora pro Windows Server 2019
    Podpora pro Mozilla FireFox ESR 60. Podrobné informace o zásadách podpory pro Firefox naleznete v části https://kb.vmware.com/s/article/60340 KB.
    Aktualizace zabezpečení

    Smíšený
    Několik aplikací se chová špatně, pokud je na počítači nasazení nainstalován agent Horizon Agent 7.6. Chcete-li tento problém vyřešit, proveďte následující akce:
    Nastavte parametr EnableExternalHookInterception na hodnotu 1 v souboru package.ini.
    Zkopírujte následující knihovny DLL do zaváděcího počítače. Při kopírování modulů do zaváděcího počítače postupujte podle níže uvedených pokynů. Moduly se při snímání aplikací nevyžadují:
    U 32bitových virtuálních aplikací zkopírujte soubor dummyTLS.dll z instalačního umístění ThinApp do složky C: Windows SysWOW64 v 64bitovém zaváděcím počítači nebo do složky C: Windows 32 na 32bitovém nasazení. stroj.
    U 64bitových virtuálních aplikací zkopírujte soubor dummyTLS64.dll z instalačního umístění ThinApp do složky C: Windows System32 na 64bitovém zaváděcím počítači.

    Vyřešené problémy
    Následující problém je vyřešen v ThinApp 5.2.5:
    In-site upgrade z ThinApp 5.2.3 na ThinApp 5.2.4 - Chybové hlášení "Stejná nebo novější verze VMware ThinApp je již nainstalována a je třeba ji odinstalovat ručně", když se instalátor ThinApp 5.2.4 spustí na systému již nainstalován ThinApp 5.2.3.




    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.016 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:57
    sql

    TOPlist