Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Vlastizradci - Vzhuru do bezvedomi (SK)(2022) 9. cast | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Vlastizradci - Vzhuru do bezvedomi (SK)(2022) 9. cast Názov:Vlastizradci - Vzhuru do bezvedomi (SK)(2022) 9. cast Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Ostatní - Velikost:568.3 KB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-02-12 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Horor,Katastroficky,Krimi,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Názov: Vlastizrádci - Vzhůru do bezvědomí. Video. Časť 9. 2022
    Popis: Video potvrdzuje bezočivé klamstvo osoby, ktorej cieľom je žiaľ premeniť Slovensko na americkú vojenskú základňu, odovzdať agresorom obe naše voj. letiská a čakať kým naše krásne Slovensko prekonvertujú na bojové proti-ruské pole!
    KÝM bola táto osoba dosadená a za AKÝM účelom, ste sa už dnes konečne dovtípili. Presne táto istá chazarská žena, ktorú
    pred prez. voľbami takmer nik nepoznal a pomocou všemožných zlepencov
    volebných podvodov, machinácií s voleb. hlasmi (Mistrík), mediálnych manipulácií a s podporou cudzej moci nečestne vyhrala!
    Jasné je hlavne to, že k nám chce táto skorumpovaná vlastizradná pani naťahať bez REFERENDA agresorské vojská(takže rozmýšľa peňaženkou, nezáleží jej na väčšinovom názore občanov). Nezáleží jej ani na názore a vyjadrení polit. lídrov susedných štátov k tejto nebezp. okupačno-kolonizátorskej záležitosti, pretože zmluvu už ratifikovala. Takže milí susedia, vládnuce politické bábky v slov. politike, kt. sú na špagátikoch cudzej moci, na vás a vašu bezpečnosť serú. A keby len na vašu bezpečnosť, ale aj na našu! Keď tu kolonizátori zakorenia, nikdy nikto ich už odtiaľto nedostane!
    Občianka Čaputová k nám chce naťahať (o nás bez nás) cudzie agres. vojská, ktoré bombardovali okrem iných napr. Srbsko, predtým Vietnam, Japonsko, Afganistan, Irak, Líbyu, dokonca v 44/45 bombardovali aj Československo..atď... Názov "OBRANNÁ ZMLUVA" je zas len akási zásterka agresorov, aby sa tu mohli jenkís usadiť a mali od nás na dostrel Rusko. Lenže keď sa podarí vojnuchtivým štváčom hore vyvolať poslednú vojnu, ruské bomby budú padať aj na slovenské územie. Rusi budú bombardovať indiánskych vrahov, lenže odsereme to aj my, pretože když se kácí les, létají třísky. Potom už skorumpovaným politikom ani len nestihneme "poďakovať". Zhoria spolu s nami v ohni vojny, aj s ich peniazmi, za ktoré sa dali kúpiť.

    Odkaz na celé video v HD kvalite / BEZOČIVÉ KLAMSTVO v 38:55 - 39:05
    https://tv.pravda.sk/relacie/ide-o-pravdu/epizoda/1003-caputova-a-sefcovic-by-slovensko-mafianskym-statom-nikdy-nenazvali



    Čaputová marionetka Sorosa, bábka na trakoch sionistickych oligarchov USA a západnej Európy, slúžkа americkej ambasády v Bratislave.
    Verím, že karma túto osobu dostihne a bude pykať za vlastizradu na SR, genocídu občanov SR, za neoliberálnu neofašistickú politiku, za obhajobu Gender ideológie, LGBT a Multikulturalismu, za popieranie práv občanov na referendum, za podvody ohľadne jej vzdelania a advokátskej praxe, za najväčší volebný podvod v histórii samostatného Slovenska podporovaný Sorosom, za zaťahovanie SR do militaristickej politiky USA, za súhlas s rozmiestnenim vojsk vojnového agresora a štváča USA na území SR, za podporu neoliberálnej neofašistickej spodiny a žumpy spoločnosti, ktorá doviedla SR na úplné ekonomické dno a krach vo všetkých oblastiach života spoločnosti, za podporu šikany, vyhrážok, teroru, násilia, zneužívania právomoci verejného činiteľa vraj políciou SR - Gestapa, za použitie armády na genocíde občanov SR pri celoplošnom testovaní občanov SR, ktoré malo za následok úmrtie vyše 12 tisíc občanov SR, za podporu občana Naďa v oblasti nákupu leteckého železného šrotu od amíkov, zbraní, kt. nepotrebujeme, za nákup radarov, ktoré sú po technickej stránke na nulovej úrovni atď v dobe, kedy sa hrúti celá ekonomika SR, za podporu násilia konaného na občanoch SR zadržiavaných vo väzbe, ktoré viedlo k vražde generála Milana Lučanského, atď...
    Toto je občianka Čaputová, ktorá by za tieto skutky mala dostať minimálne doživotný trest. Je horšia, ako Pinochet, Hitler, Polpot, tí sú proti nej anjeli.
    Plní svoj sľub, ktorý dala občanom SR, že sa vynasnaží pri výkone funkcie o to, aby sa občania SR nebáli na Slovensku zomierať. Je to čierna vdova.

    *texty sú zozbierané poväčšinou zo soc. sietí








    capricornu, emil123456789, abdullah, MarcoRM, gurp, Geordie, Galahad, kukulka, wxxx, ekonomik, hornet99, qwasaruselus, jakubnemo, poarSVK, placsni, majlincok, risso, koomar, Rocles, retard1142231, wwwTom3k, bobkoa1, IQ333, seewio, hradek, samca, smythe-mogg, spacince, mlato, qwazy, Snip79, entrepa, milanuska,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.391 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:08
    sql

    TOPlist