Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

WWE 2K16 (2015) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    WWE 2K16 (2015) Názov:WWE 2K16 (2015) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:40.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-06-20 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Soutezni,Sportovni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    WWE.2K16-CODEX PC



    http://www.hrej.cz/recenze/wwe-2k16-5296/


    Byly doby, kdy se wrestlingové hry i v České republice řadily mezi zajímavé tituly s ne úplně jasnými pravidly, ale mimořádně zábavnou hratelností. Pojily se totiž s osvětou, kterou zde prováděly první PlayStation magazíny. Postupem času se však virtuální obroda tohoto sportu stále více uzavírala do sebe, až jsme ji z našeho radaru kompletně vytěsnili. WWE 2K16 ale rozhodně stojí minimálně za pozornost. Už od prvního okamžiku vás doslova zarazí obrovským výběrem módů, typů zápasů a hlavně soupiskou, která v základu čítá několik desítek borců a borkyň, přičemž postupným hraním se dostanete až na číslo 120. Směle se tak může řadit po bok her jako FIFA, Madden nebo NBA 2K, které chválíme za jejich pestrost.

    PŘEKVAPIVĚ PESTRÁ NABÍDKA

    Nejedná se naštěstí jen o statistická čísla, ale každý z módů skutečně má své místo, je zpracován trochu odlišně od ostatních a zároveň nežehrá na to, že by zapadl v obří konkurenci. Hrát můžete klasické zápasy 1 na 1, 2 na 2 a 3 na 3, případně jejich varianty v klecích, s aktivními manažery, nebo mimořádně adrenalinovou „obíhačku“ v šesti lidech v ringu a dalších 24 na čekané. Během testování jsem si nejvíce oblíbil free-for-all mód ve čtyřech wrestlerech, kdy polovinu obstarávalo AI. Vzhledem k tomu, že hra nabízí hned dva plnohodnotné kariérní módy (jeden s vytvořeným wrestlerem dle vašich preferencí, druhý je složený z důležitých momentů kariéry Stevea „Stone Cold“ Austina), je záhodno, aby umělá inteligence stála za to. Bohužel je zcela nevýrazná. Zajímavé momenty máte na svědomí prakticky pouze vy tím, že minete útok nebo se nedokážete správně vykrýt. Soupeři vás dovedou se strojovou přesností dostat na zem a tam s vámi chvilku laškovat, ale abyste jim uvěřili, že vás doopravdy chtějí nějakou strategií porazit, to nepřipadá v úvahu.

    Stejně tak je obtížné se sžít s tím, že se ve hře sice občas objeví náznak rivality mezi vámi a některým ze zápasníků, ale o „divadle“, které zápasy WWE pravidelně bývají, se hovořit nedá. Často vás v singleplayeru hra vybídne, abyste splnili určitý scénář, a jeden z protivníků s vámi postupně projde celou kariérou, abyste ho na konci mohli zostudit stejně jako na začátku, ale je prostě to málo. Zcela zde chybí drama a aktivní zapojení hráče do nějakého příběhu. Je sice pravda, že v rozhovorech můžete trochu směřovat svůj příběh do agresivního nebo pasivního režimu a dokonce tvořit aliance s ostatními, ale reálný výsledek působí dost chudě a nezáživně. Stejný problém pak nastane během prezentace zápasů. Pokud je sleduje nezúčastněný divák, tak se nudí. Kamera se pohybuje zcela minimálně, sem tam se ukáže ostudně provedená přiblížená animace nějakého úspěšného chvatu a po několika minutách fackování a suplexů je konec.

    To je v ostrém kontrastu s tím, jak hra dovede zabavit vás – tedy hráče. Souboje sice nejsou vrcholem kreativity a často sklouznou k tomu, že neustále používáte několik osvědčených chvatů v řadě za sebou, prokládaných kopancem a šťouchancem do provazů. Přesto, zejména v ostré mele několika borců najednou, není nouze o zajímavé (nikoliv zajímavě vypadající) situace. Zábavnost je přímo úměrná kvalitě vašeho wrestlera, tudíž s Johnem Cenou, Triple H, Randym Ortonem nebo dokonce samotným Arniem Schwarzeneggerem v roli Terminátora T-800 nejen déle vydržíte v ringu, ale také si vyzkoušíte všechny jejich signifikantní pohyby. Za to si mimochodem autoři zaslouží takřka absolutorium. Variabilita u drtivé většiny zápasníků dosahuje maxima a nebýt jejich mrtvolného výrazu těla i obličeje, tak bez problémů uvěříte, že každý byl modelován jako originál.
    OSAMOCENÝ VOJÁK V POLI

    Je zvláštní, že ačkoliv jde o jedinou wrestlingovou hru na trhu, tak se jí nedostává ani zdaleka takové péče, jako například podobně osamocené sérii NHL. Zdejší diváci strnule stojí, sedí, fotografují, to vše zcela bez zájmu, bez energie, která je pro tyto zápasy tolik typická. Statické obrázky mohou vypadat slušně a určitě nelze bez rozmyslu říci, že hra je jednoduše ošklivá. Jenom postrádá jakýkoliv náboj, který by ji dovedl jednoduše vyšvihnout do kategorie „eye candy“ titulů, schopných si získat hráče pouze skrz svou vizuální prezentaci. U bojovníků je nicméně cítit jejich hmotnost, pokud jde o hromotluka, a na druhou stranu atletická mrštnost u tintítka, případně jedné ze slečen. Stejně tak jejich pohyby na sebe plynule navazují a k prolínání pixelů a polygonů dochází v minimálním procentu případů.



    Minimální konfigurace:
    Intel i3-2105 nebo Phenom II X2 550, GeForce GTX 460 nebo Radeon HD 5870, 4 GB RAM, 44 GB HDD, DirectX 11, Win Vista SP2 64-bit

    Doporučená konfigurace:
    Intel Core i5-3550 nebo AMD FX 8150, GeForce GTX 660 nebo Radeon HD 7850, 8 GB RAM, 44 GB HDD, DirectX 11, Win 7 64-bit


    1.Načíst
    2.Naistalovat
    3.Vložit crack
    4.Hrááááát

    Užíte si hru



















    Alessa, kwetrak74, Patrik578,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Threadt
    Ratio 25.84

    VIP

    30/06/2016 17.38.16
    Možná výr . Žádný vir tam není, potvrzuji. Hru jsem taky zkoušel. Antivir ti jen zachytil crack. Proto ti to ani nepůjde. Kdybys nebyl lama pavelkrejci, tak bys to věděl a nepsal nesmysly.
    Uploader
    29/06/2016 19.56.39
    není možná mě funguje bez problémů a je bez viru

    1
    pavelkrejci1988
    Ratio 0.43

    Clen

    26/06/2016 07.13.56
    Hra nefunguje A ma vsobě velky vyr !!!!


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.294 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:06
    sql

    TOPlist