Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

WarCraft - knihy | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    WarCraft - knihy Názov:WarCraft - knihy Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:87.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-11-23 Peerov:6 (Seed: 5, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: pdf
    Krátký popis: Obsahuje knihy Den draka, Vůdce Klanů, Poslední strážce, Válka Prastarých - Studna věčnosti, Válka Prastarých - Duše démona, Válka Prastarých - Rozdělení, Kruh nenávisti, Zrod Hordy, Arthas - Zrod Krále Lichů

    Zoznam kníh

    Den draka:
    Pozdvižení mezi nejvyššími čaroději tohoto světa vyústí ve vyslání nepohodlného samotářského čaroděje Rhonina na nebezpečnou misi na orky kontrolované území v Khaz Modanu. To, co Rhonin nakonec odhalí, je rozsáhlé spiknutí, temnější, než si kdy dokázal představit - hrozba, která ho donutí uzavřít nebezpečné spojenectví se starobylými vládci vzduchu a ohně, pokud má svět Azerothu ještě někdy spatřit vycházející slunce.

    Autor: Richard A. Knaak
    Nakladatelství: Fantom Print
    Žánr: fantasy

    Vůdce Klanů:
    Otrok. Gladiátor. Šaman. Náčelník. Tím vším byl tajemný ork jménem Thrall. Odmalička vychováván krutými lidskými pány, kterým šlo jen o to, aby si z něj vytvořili dokonalou zbraň. Oheň v Thrallově srdci a jeho výchova ho předurčily k osudu, který on sám teprve pomalu začíná chápat – vymanit se z pout a znovuobjevit starobylé tradice své rasy. Nyní se lidé dozví o jeho životních osudech. Hrdinský příběh o cti, nenávisti a pomstě je konečně tady...

    Autor: Christie Golden
    Nakladatelství: Fantom Print

    Poslední strážce:
    Strážci Tirisfalu – řada mistrů obdařených božskou mocí. Každý z nich musí celé věky bojovat svou tajnou a osamocenou válku proti Plamenné legii. Medivh byl od narození předurčen k tomu, aby se stal největším a nejmocnějším členem tohoto vznešeného řádu. Od samotného počátku však byla jeho duše poskvrněna temnotou, která zvrátila ve zlo síly, jež měly bojovat ve prospěch dobra. Medivh, zmítaný mezi dvěma světy, a jeho boj s vlastní zlobou se stanou osudem celého Azerothu... a navždy změní svět.

    Autor: Jeff Grubb
    Nakladatelství: Fantom Print

    Válka Prastarých - Studna věčnosti:
    První díl trilogie ze světa WarCraftu od Richarda A. Knaaka! Mnoho měsíců již uplynulo od zničující bitvy u hory Hyjal, ve které byla Plamenná legie navždy vyhnána z Azerothu. Nyní ovšem vrhl vír záhadné energie hluboko v horách Kalimdoru tři vysloužilé válečníky do dávné minulosti – do časů dávno před tím, než na svět vkročili orkové, lidé, nebo dokonce vysocí elfové. Do časů, kdy temný titán Sargeras se svými démonickými nohsledy přesvědčil královnu Azsharu a její Urozené, aby očistili svět od nižších ras. Do časů, kdy byli dračí Aspekti na vrcholu moci – netušíce, že jeden z nich je brzy uvrhne do věku temnoty, která zcela pohltí svět jménem V první knize této epické trilogie je výsledek historické Války prastarých navždy změněn příchodem tří hrdinů ztracených v čase: Krasa – dračího čaroděje, jehož ohromná moc i vzpomínky na prastarý konflikt nevysvětlitelně zmizely; lidského čaroděje Rhonina, jehož mysl je rozpolcená mezi rodinou a svůdným zdrojem rychle rostoucí moci; a Broxigara, ostříleného orkského veterána, který již nehledá nic než hrdinnou smrt v boji. Pokud však tito tři podivní spojenci nepřesvědčí poloboha Cenaria a nedůvěřivé noční elfy o zradě jejich královny, bude cesta pro Plamennou legii do Azerothu znovu otevřena. A tentokrát by se bitvy dávné minulosti mohly přelít až do budoucnosti...

    Autor: Richard A. Knaak
    Nakladatelství: Fantom Print

    Válka Prastarých - Duše démona:
    Plamenná legie je zde. Nesčetné množství démonů vedených mocným Archimondem nyní pochoduje Kalimdorem a v jejich stopách kráčí smrt a zkáza. V samotném srdci plamenné invaze leží Studna věčnosti – kdysi zdroj prastaré moci nočních elfů. Ovšem síly Studny jsou nyní pošpiněné a zvrácené, neboť královna Azshara a její Urození se nezastaví před ničím ve snaze přivítat na světě nově nalezeného pána: ohnivého vládce Plamenné legie... Sargerase. Bránící se noční elfové vedeni mladým druidem Malfurionem Stormrage a čarodějem Krasem bojují zoufalou bitvu s cílem strašlivý masakr démonů zastavit. Přestože už zůstává skutečně jen jiskřička naděje, světu přichází v nejčernější hodince na pomoc prastará síla. Draci – vedeni mocným Aspektem Neltharionem – ukuli zbraň s nepředstavitelnou mocí: Duši draka, artefakt schopný navždy vyhnat Legii ze světa. Ovšem její použití může stát nakonec víc, než by kdo mohl tušit.

    Autor: Richard A. Knaak
    Nakladatelství: Fantom Print

    Válka Prastarých - Rozdělení:
    Hodina konce se přiblížila... Udatní noční elfové jsou zdrceni ztrátou milovaného generála. Černý drak, Neltharion, použil Duši démona a mocné dračí letky rozprášil po celé obloze. A navíc démon Archimonde přivedl Plamennou legii téměř ke konečnému vítězství nad Kalimdorem. Zatímco jsou země i její obyvatelé sužováni nezastavitelným zlem, blíží se ke všem nepředstavitelná hrůza vycházející z hlubin Studny věčnosti... * V poslední, apokalyptické kapitole epické trilogie Válka prastarých musí dračí mág Krasus a mladý druid Malfurion riskovat skutečně vše, aby zachránili Azeroth před zkázou. Hrdinové přivedli na svou stranu trpaslíky, taury i srstnatce a doufají, že tak vytvoří alianci schopnou postavit se moci Plamenné legie. Neboť jestli Duše démona padne do spárů Legie, bude všechna naděje na záchranu světa ztracena. Konečné přichází hodina, v níž se střetne minulost s budoucností!

    Autor: Richard A. Knaak
    Nakladatelství: Fantom Print

    Kruh nenávisti:
    Plamenná legie byla poražena a o východ Kalimdoru se dělí dva národy: orkové v Durotaru, vedeni náčelníkem Thrallem, a lidé v Theramoru, vedeni jednou z nejmocnějších čarodějek na světě – lady Jainou Proudmoore. * Avšak křehký mír mezi lidmi a orky se náhle hroutí. Náhodné útoky proti Durotaru dávají tušit, že lidé se rozpomínají na svou nevraživost vůči orkům. Jaina s Thrallem musí nyní odvrátit katastrofu, než nenávist vzplane na obou stranách – a Kalimdor se bude zmítat v další strašlivé válce.

    Autor: Keith R.A. DeCandido
    Nakladatelství: Fantom Print

    Zrod Hordy:
    Orkské klany kdysi dávno žily v idylickém světě nazývaném Draenor v relativním míru se svými záhadnými sousedy – draenei. Velitelé Plamenné legie však měli s oběma nic netušícími rasami jiné plány. Démonický pán Kil´jaeden rozehrál temnou partii s cílem nejen vyhladit všechny draenei, ale zároveň s úmyslem spojit všechny orkské klany v jedinou nezastavitelnou sílu poháněnou nenávistí a touhou po zkáze.

    Autor: Christie Golden
    Žánr: fantasy

    Arthas - Zrod Krále Lichů:
    Jeho zlo se stalo legendou. Pán nemrtvé Pohromy a nepřítel všech svobodných národů Azerothu, vyzbrojen runovým mečem nazývaným Frostmourne – Mrazivý smutek. Král lichů je bytost s nepředstavitelnou mocí plná zášti a zloby, jaké není nikde rovno. Jeho duši, chladnou jako kus ledu, zcela pohltila touha zničit všechen život na...

    Ale nebylo tomu vždy tak. Dlouho předtím, než se jeho duše spojila s duší orkského šamana Ner´zhula, býval král lichů Arthasem Menethilem, princem a nástupcem trůnu Lordaeronu a oddaným paladinem řádu Stříbrné ruky.

    Když začala všechno, co kdy miloval, ohrožovat šířící se morová nákaza měnící lidi na nemrtvé, vydal se Arthas na výpravu s cílem získat meč tak mocný, že měl sám o sobě zachránit celou jeho rodnou zem. Předmět, který hledal, si však nakonec od svého nového pána vyžádal krutou daň a započal jeho hluboký pád končící až v naprostém zatracení. Zavedl Arthase věčně zmrzlými pustinami na severu až k Ledovému trůnu, kde ho čekala nejtemnější část jeho osudu.

    Autor: Christie Golden  
    Žánr: fantasy











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    BudemSeedovat
    Ratio 1.78

    Member+

    25/01/2024 23.52.36
    Seed pls


    --------------
    >> 26/01/2024 00.03.05
    imcourses: stopni a znovu zapni torrent seed tam je stahl jsem to rychlostí 4.5MB/s

    0
    boreknanak
    Ratio 2.12

    Member+

    10/11/2023 00.54.13
    Seed prosím

    0
    chochow
    Ratio 0.13

    Clen

    23/09/2022 16.58.03
    prosím o seed


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.334 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:57
    sql

    TOPlist