Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Warlords 1+2+3-Darklords Rising + WARLORDS BATTLECRY III (1990-2004)(EN) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Warlords 1+2+3-Darklords Rising + WARLORDS BATTLECRY III (1990-2004)(EN) Názov:Warlords 1+2+3-Darklords Rising + WARLORDS BATTLECRY III (1990-2004)(EN) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:860.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-11-19 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Warlords



    Popis

    První díl z úspěšné série tahových fantasy strategií. Lze hrát až v osmi lidech na jednom počítači. Cíl hry je jednoduchý, ovládnout všechna nepřátelská města na mapě.

    Každý hráč se ujme jedno z osmi národů, výběr je široký (od lidí a elfů až po orky a obry). Začínáte s jedním městem a postupně dobýváte další, z nich máte příjem a také v nich rekrutujete vojsko. Kromě běžných jednotek se k vám na začátku přidá i hrdina, ten má možnost prozkoumávat ruiny rozeseté po mapě a získat tak výhodu (magický předmět, zlato). Jednotky se formují do skupinek a ty pak cestují po mapě. Bitky nejsou zpracovány nějak detailně a bohužel je nijak neovlivníte, prostě se jen díváte, jak ze dvou řad ubývají jednotky, které se mezi sebou řežou hlava nehlava.

    Rok vydání : 1990

    Hra je v ENG jazyce.

    Požadavky :

    MINIMÁLNÍ:

    DOS Box verze - Core 2 Duo or AMD Dualcore ekvivalent
    2 GB RAM
    200 MB DISK Free
    128 MB Graphics Card


    Otestováno a odzkoušeno na Win 10 64 bit

    Dos Box Verze , stačí rozbalit a Spustit Warlords zástupce .

    Screen



    Recenze

    https://www.oldgames.sk/mag/excalibur-8/page/7/

    ________________________________________________________________

    Warlords 2



    Popis

    Warlords 2 je druhý díl čtyřdílné fantasy strategie. Hra je umístěna do fiktivního světa Etheria, který se dělí na dvě části. Tu první ovládá dobro v podobě Rytířů ze Siriany, elfů a trpaslíků. Ve druhé částí je však umístěno zlo, které je představováno Pánem moru, Pánem války a dokonce i Pánem smrti. Hra je rozdělena na pět hlavních bodů zájmu. Prvním jsou samozřejmě jednotky. Bez nich není možné proti zlu bojovat. Ovšem pořád se na ně pohlíží jako na spotřební zboží. Druhou skupinou jsou hrdinové. Ti jsou vyložení speciálové, kteří mají mnoho důležitých vlastností. Mohou mít u sebe věci. Mohou prohledávat ruiny a objevovat nové přátele. Hrdinové jsou velmi cenění. Jednak pro svoji sílu a schopnosti, ale také proto, že dokáží sbírat zkušenosti. Každý hrdina může změnit výsledek bitvy. Jako pravý žoldák ale musí být zaplacen. Města slouží jako kasárna a jsou zde vyráběni vojáci. Jelikož se jedná o strategická místa, často bývají napadána a ničena. Dobyvatel města má několik možností. Vybírá mezi okupováním, drancováním nebo srovnáním se zemí. Posledními dvěma body jsou Diplomacie a Bitvy. Diplomacie je důležitá pro určení spojenectví a vyhlášení války. Vše se však rozhone až bitvou. Ta je řešena tahově, kdy proti sobě útočí skupiny jednotek.

    Rok vydání : 1993

    Hra je v ENG jazyce.

    Požadavky :
    MINIMÁLNÍ:

    DOS Box verze - Core 2 Duo or AMD Dualcore ekvivalent
    2 GB RAM
    200 MB DISK Free
    128 MB Graphics Card


    Otestováno a odzkoušeno na Win 10 64 bit

    Dos Box Verze , stačí rozbalit a Spustit Warlords 2 zástupce .

    Screen



    Recenze

    https://www.oldgames.sk/mag/score-2/page/15/

    ________________________________________________________________

    Warlords III: Darklords Rising



    Popis

    Warlords III: Reign of Heroes byla slušná hra s velkým sledováním. Darklords Rising se zvedne po prvním a přidá další scénáře, více kampaní, nové jednotky a nové hrdiny. RoH byl propagován jako „Turn Based Game of the Year“ z různých časopisů a Reb Orb se pokusil začlenit návrhy uživatelů do hodného pokračování místo addonu.

    Objekt je docela jednoduchý, buďte poslední, kdo stojí. Žádná nová témata, jen relativně jednoduchá tahová strategická hra. Posunujete se dále dobýváním měst a budováním armády při zachování určité diplomacie se svými přáteli, spojenci a nepřáteli. Vaši hrdinové jsou vaši klíčoví hráči. Dostanou věci. Dostanou pokrok. Dostanou šikovná kouzla, útoky atd. Je to něco podobného jako v Heroes of Might and Magic, ale vzhledem k tomu, že jsem nehrál HOMM, nemohu opravdu dělat žádné srovnání.

    Rok vydání : 1998

    Hra je v ENG jazyce.

    Požadavky :
    MINIMÁLNÍ:

    System: Windows 7 / 8 / 10
    Processor: 1.8 GHz
    Memory: 512 MB RAM
    Graphics: 3D graphics card compatible with DirectX 7 (compatible with DirectX 9 recommended)
    Storage: 1GB available space


    Otestováno a odzkoušeno na Win 10 64 bit

    GOG verze DMRFree , stačí nainstalovat a spustit zástupce , PŘED SPUŠTĚNÍM NSTAVTE KOMPABILITU NA XP SP3 a REŽIM 256 BAREV .

    Screen



    Recenze

    https://saveorquit.com/2020/03/09/review-warlords-iii-darklords-rising/

    ________________________________________________________________

    Warlords Battlecry III



    Popis

    Poté co kupci a dobrodruzi, začali kolonizovat a drancovat nově objevený jižní světadíl, spáchali loupežnou vraždu několika příslušníků domorodé hadí rasy S*censored*hi. Tím si chamtiví kolonisté vytvořili hrozného nepřítele. Šamanský král hadích lidí jménem Iriki, který je obáván i samotnými bohy, se rozhodl pomstít své poddané a vyslal trestnou výpravu. Začala nová strašlivá válka. Třetí díl ze série série Warlords Battlecry nabízí nelineární kampaň ve starém známém světě Etheria. Ten vidíte na strategické mapě s nabídkou jednotlivých misí. Hrát lze nepříběhový mód "Skirmish", ve kterém je na výběr z několika možností, multiplayer a editor misí. V tomto dílu série přibylo několik nových ras (např. Hadolidé Sshrati, hmyzovití rojovci - Swarm, Morovládci) s odlišnými jednotkami, a hrdinů, kterým lze rozdělovat body do vlastností (síla, obratnost, inteligence a charisma) a nově i do dovedností, které má každá rasa jiné. Hrdina pozitivně působí na okolní jednotky, může kouzlit a sbírat magické předměty. Kromě základních bojových jednotek se ve hře vyskytují jednotky speciální (např. draci a titáni). Těží se čtyři suroviny - zlato, kámen, železo a krystaly. Hra se nijak neliší od podobných her a pro hráče fantasy strategiií může být přijemným zpestřením.

    Rok vydání : 2004

    Hra je v ENG jazyce.

    Požadavky :
    MINIMÁLNÍ:

    CPU : Pentium II
    Paměť: 128 MB RAM a vyšší
    Grafika: 16 MB a vyšší
    Systém: Windows 98SE a vyšší
    Mechanika: CD-ROM, Download


    Otestováno a odzkoušeno na Win 10 64 bit

    Nainstalujte spuštěním setup.exe a zbytek máte v textovém souboru pokyny , je to stejné jak u 'Warlords 3 Darklord Rissing"  Kompabilitu nastavit na "XP SP3" a "spustit s 256 barvami" , hra mi spadla a po znovu zapnutí už jela.

    Screen



    Recenze

    https://www.idnes.cz/hry/recenze/warlords-battlecry-iii.A040524_warlordsbattlecry3_bw









    _GrOOt_,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    16/01/2023 10.53.01
    Obnoveno

    0
    mjlmjl
    Ratio 0.75

    Clen

    16/01/2023 10.32.18
    seed please


    --------------
    >> 17/01/2023 12.31.45
    mjlmjl: děkuji )


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.333 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:11
    sql

    TOPlist