Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Yamicsoft Windows 10 Manager 3.3.0 Viacjazycny+Patch | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Yamicsoft Windows 10 Manager 3.3.0 Viacjazycny+Patch Názov:Yamicsoft Windows 10 Manager 3.3.0 Viacjazycny+Patch Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:34.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-25 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Windows 10 Manager je systémový nástroj, ktorý vám pomôže optimalizovať, vyladiť, opraviť a vyčistiť Windows 10. To zvýši vašu rýchlosť systému, odstránenie systémovej poruchy, zlepšiť zabezpečenie systému, a splní všetky vaše očakávania. Windows 10 Manager je systémový nástroj, ktorý vám pomôže optimalizovať, vyladiť, opraviť a vyčistiť Windows 10. To zvýši vašu rýchlosť systému, odstránenie systémovej poruchy, zlepšiť zabezpečenie systému, a splní všetky vaše očakávania.
    Prečo By som mal používať Windows 10 Manager?
    Windows 10 je najnovší Operačný Systém pre domácich používateľov a profesionálov podobne. Windows 10 prináša jasnosť do svojho sveta, tak môžete viac bezpečne a jednoducho dosiahnuť každodenné úlohy a okamžite nájsť to, čo chcete na vašom PC.

    Windows 10 Manager je výkonný softvér nástroja na vyladenie a optimalizovať Windows 10, to zväzkov viac ako 30 rôznych utility v jednom a pomôže váš systém rýchlejší a stabilnejší, bezpečné a osobných!



    https://yamicsoft.com/windows10manager/product.html

    Vlastnosti a Výhody systému Windows 10 Manažér:

    informácie
    Vytvorí bod obnovenia systému manuálne; Získava podrobné informácie o vašom systéme a hardvéri, pomáha vám zistiť kód Product Key spoločnosti Microsoft, napríklad Microsoft Windows a Microsoft Office; Ukazuje a riadi všetky bežiace procesy a vlákna; Centrum opráv pomáha diagnostikovať a opraviť rôzne systémové problémy; Vyčistí váš systém jediným kliknutím; Sprievodca optimalizáciou je užitočný pre používateľov, ktorí nie sú oboznámení s počítačmi.

    Optimizer
    Vylepšuje váš systém, aby sa zlepšil výkon a zvýšila rýchlosť; Spravuje a konfiguruje spúšťaciu ponuku systému Windows podľa vašich preferencií; Správca spustenia riadi všetky spustené programy pri spustení systému Windows, kontroluje a opravuje pokročilé položky spúšťania, aby obnovil škodlivú zmenu spôsobenú vírusmi; Spravuje a optimalizuje systémové služby a ovládače na zlepšenie výkonu; Spravuje a optimalizuje naplánované úlohy na zrýchlenie systému.

    čistič
    Disk Analyzer dokáže analyzovať a zobraziť využitie miesta na disku vo všetkých programoch, súboroch a priečinkoch a zistiť, ktoré vyťažia miesto na disku a zobrazia sa v grafe; Bezpečne vyčistí priečinok WinSxS, aby sa znížila veľkosť ukladacieho priestoru komponentov; Inteligentný odinštalačný program dokáže úplne odstrániť programy z vášho systému bez zvyškových súborov a záznamov v registri; Pomáha čisto odinštalovať aplikácie systému Windows z počítača; Desktop Cleaner dokáže analyzovať a presunúť nepoužívané skratky, súbory a priečinky na pracovnej ploche do určených priečinkov; Vyhľadáva a odstraňuje nevyžiadané súbory, aby ušetril miesto na disku a zlepšil výkon; Vyhľadá a odstráni duplicitné súbory, aby ušetril miesto na disku; Registry Cleaner prehľadá register, aby zistil a vymazal neplatné položky;

    prispôsobenie
    Prispôsobuje systémové parametre podľa vašich preferencií úpravou oblasti Prieskumník súborov, Desktop, Štart, Panel úloh a Oznámenie; Pridá súbory, priečinky a systémové položky do tohto počítača a pracovnej plochy; Pripája súbory alebo priečinky na plochu, panel úloh alebo Štart; Vytvorí položky rýchleho spustenia pre jumplist na paneli úloh; Spravuje kontextové menu po kliknutí pravým tlačidlom myši na súbor, priečinok atď .; Upraví kontextovú ponuku, ktorá kliknite pravým tlačidlom myši na tlačidlo Štart (klávesová skratka Win + X); Prispôsobuje vzhľad vášho systému; Upravuje a pridáva skratky, ktoré sa vykonali v dialógovom okne Spustiť; Vylepšuje nastavenia Windows Apps a Microsoft Modern UI.

    zabezpečenia

    Vylepšuje systém, komponenty, UAC, nastavenia prihlásenia, upravuje rôzne nastavenia a obmedzuje prístup k jednotkám a programom na zvýšenie bezpečnosti systému; Zabezpečte svoje citlivé súbory a priečinky, šifrujte súbory, presuňte systémové priečinky na bezpečné miesta; Ochrana osobných údajov zabezpečuje súkromie a chráni citlivé informácie odstránením trás; File Undelete obnoví a obnoví zmazané alebo naformátované súbory na logických diskoch; Uzamkne niektoré systémové funkcie na zvýšenie bezpečnosti.

    sieť
    Optimalizuje a vylepší vaše pripojenie k internetu a nastavenie siete; Vylepšuje nastavenia prehľadávača Microsoft Edge; Prepínač IP umožňuje jednoduché prepínanie medzi rôznymi nastaveniami siete; Upravuje súbor Hosts na urýchlenie surfovania po systéme; Správca Wi-Fi dokáže zobraziť a spravovať celú bezdrôtovú sieť.

    Rôzne. utilities
    Vytvára naplánované úlohy alebo monitorovanie, ktoré spúšťa úlohy; Zobrazuje a spúšťa užitočnú kolekciu pomôcok zabudovaných vo vašom systéme Windows; Rozdelí súbor na niekoľko menších súborov alebo zlúči späť do pôvodného súboru; Super Copy je výkonný nástroj na automatické kopírovanie súborov alebo zálohovanie; Prevádzka registra ľahko pomocou nástrojov databázy Registry.











    gorky, ambrajk,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    kokyj
    Ratio 0.93

    Clen

    28/07/2020 08.28.21
    chce to po mne registracni e-mail

    3
    mazanec444
    Ratio 3.6

    Member+

    27/07/2020 10.59.42
    prosim o vyjadreni jake ohledy jsou zajisteny timto programem na disky  SSD.  dekuji.

    0
    mmilka
    Ratio 43.43

    VIP

    26/07/2020 11.55.01
    register u Patche (Change Reg.) A Pathujete u nainstalovaného programu

    -4
    kokyj
    Ratio 0.93

    Clen

    26/07/2020 09.38.37
    registrace

    3
    kokyj
    Ratio 0.93

    Clen

    26/07/2020 09.36.07
    jak se rgistruje

    0
    mazanec444
    Ratio 3.6

    Member+

    25/07/2020 22.37.03
    neni tam ani zminka o discich SSD.  DEKUJI.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.147 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 04:44
    sql

    TOPlist