Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Zajimave knihy 3 - Priroda, lecitelstvi (Atlas hub, Atlas liecivych rastlin a lesnych plodov, Atlas chorob a škodcov zeleniny, Biozahrada, Lecba onemocneni, Prirodni terapie, Vinohradstvo) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Zajimave knihy 3 - Priroda, lecitelstvi (Atlas hub, Atlas liecivych rastlin a lesnych plodov, Atlas chorob a škodcov zeleniny, Biozahrada, Lecba onemocneni, Prirodni terapie, Vinohradstvo) Názov:Zajimave knihy 3 - Priroda, lecitelstvi (Atlas hub, Atlas liecivych rastlin a lesnych plodov, Atlas chorob a škodcov zeleniny, Biozahrada, Lecba onemocneni, Prirodni terapie, Vinohradstvo) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:550.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-09-16 Peerov:7 (Seed: 6, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: slovenský a český
    Formát dokumentu: pdf
    Zajímavé knihy ve formátu pdf s tématikou přírod a léčitelství

    Obsah:



    Atlas húb - Ladislav Hagara

    Jazyk: slovensky

    Popis:

    Obsáhlá barevná publikace přináší nejúplnější přehled o druhovém bohatství hub v České a Slovenské republice. Nabízí více než 1200 druhů hub, řadu barevných fotografií s podrobným popisem a údaji o místě a době výskytu. Součástí knihy je také rejstřík českých i latinských názvů hub, přehledné symboly označující jedlost, nejedlost i jedovatost hub.


    --------------------------------------------------------------------



    Atlas liečivých rastlín a lesných plodov

    Jazyk: slovensky

    Popis:

    Nové preparcované vydanie atlasu liečivých rastlín. Každá rastlina vo svojej dispozičnej schéme obsahuje slovenské, české a cudzojazyčné pomenovania, odborné názvy, uvedenie do histórie a liečenia, výskyt , zber, sušenie, úpravu, pestovanie, obsahové látky, potrebné normy akosti, oficinálne i oficiálne použitie, ľudové upotrebenie, homeopatické, praktické a iné poznámky. Slovenský text


    --------------------------------------------------------------------



    Atlas chorôb a škodcov ovocnín a viniča

    Jazyk: slovenština

    Popis:

    Bohužel jsem nenašel detaily o knize bližší informace.



    --------------------------------------------------------------------



    Atlas chorob a škodcov zeleniny

    Popis:

    Rok vydání:   1987
    Jazyk:   slovensky
    ISBN:   06413587
    Počet stran:   320
    Formát:   tvrdý obal


    --------------------------------------------------------------------




    Biozahrada - Gabriela Kliková

    Popis:

    Hlavní zásadou biozahrady je zahrádkařit v souladu s přírodou. Biologické zahrádkaření vzniklo prakticky jako reakcena nadměrné používání chemických prostředků, zvláště při hojení a ochraně rostlin. Metody biozahrady jsou souhrnem přírodních, biologických podložených přístupů. Vycházejí z co možná nejpřirozenějšího způsobu pěstování. Tato kniha se snaží přiblížit teorie a metody biozahrady, zároveň však uvádí i istetické zákonitosti zahrad a praktické návody, jak pěstovat zeleninu, ovoce a okrasné rostliny.


    --------------------------------------------------------------------



    Encyklopedie přírodní medicíny

    Popis:

    MUDr. Ernst Schneider, výzkumný pracovník na poli přírodní medicíny, názorným způsobem představuje základní léčebné procedury a jejich praktické využití. Čtenáři se tak nabízí příležitost seznámit se se základy hydroterapie, aeroterapie, helioterapie, klimatoterapie, geoterapie, fyzioterapie, dietoterapie a s prováděním očistných kúr. Ve dvanácti kapitolách, které jsou zpracovány učebnicově názorným způsobem, získáte nejen přehled o tom, co vše se pod pojmem přírodní medicína skrývá, ale naučíte se její jednoduché, avšak účinné metody využívat pro budování a ochranu svého zdraví. Zjistíte, že v přírodě, kterou má každý člověk k dispozici, je ukryta síla, jež má moc léčit a naplnit váš život klidem a harmonií.


    --------------------------------------------------------------------



    Tajná řeč těla - D. Lewis

    Popis:

    „To, co říkáte, často vede k úspěchu či neúspěchu daleko méně, než jak to říkáte.“ To jsou slova autora významného titulu TAJNÁ ŘEČ TĚLA D. Lewise, který se stal po několik desítek let nejvyhledávanější učebnicí z oboru mimoverbální komunikace. Kniha patří mezi největší bestselery posledních let a pomáhá naučit se jednat, odhadnout partnera a podle některých charakteristických gest předvídat postupy a cíle jeho jednání. Samozřejmě učí i jak se sám těchto „čitelných a zrazujících“ prvků ve vlastním jednání zbavit. Dvanáct základních oblastí, které kniha pomáhá čtenáři zlepšit, je vlastně komplexní souhrn vystupování každého jedince. Kniha je vhodná pro manažery, pedagogy, studenty, politiky, prostě pro všechny, kteří chtějí kultivovat své jednání a vystupování a tím samozřejmě sami sebe.









    lenka_gb, milanuska, Manny54, PanzerMagier,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.245 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:28
    sql

    TOPlist