Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Zecharia Sitchin - Kolekce 8 knih (1976-2005)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Zecharia Sitchin - Kolekce 8 knih (1976-2005)(CZ) Názov:Zecharia Sitchin - Kolekce 8 knih (1976-2005)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:50.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-03-03 Peerov:4 (Seed: 0, Leech: 4)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Zecharia Sitchin - Kolekce 8 kníh (1976-2005)
    Jazyk: CZ
    Žánr: Literatura naučna
    Formát: PDF/DOC

    Zecharia Sitchin je slavný záhadolog, nejkontroverznější dějepisec světa, spisovatel tzv. „historických románů“. 

    Zecharia Sitchin se narodil v milionovém Baku, hlavním městě Ázerbajdžánu. Krátce po narození ho odvezli rodiče do Palestiny, kde byl vychováván jako Žid. Tady získá vzdělání v moderní i staré hebrejštině. Jako dítě byl nucen učit se nazpaměť biblické texty, které obsahují těžko vysvětlitelné popisy a vyprávění o bozích přicházejících z nebes, obrech či synech „bohů“, a „dcerách lidských“, které vůbec nezapadají do příběhu o jediném všudypřítomném Bohu. Jeho všetečné otázky po významu těchto textů, ale nenacházejí u učitelů pochopení. Časem se Sitchin naučí několika indoevropským a semitským jazykům včetně sumerštiny a obtížného klínopisu. Tomu se věnoval i ve Velké Británii, kde studoval Londýnskou ekonomickou školu, obor historie. Po jejím úspěšném ukončení vystudoval na Londýnské univerzitě historii a archeologii Blízkého východu. Poté se na léta vrací do Palestiny, která se v době jeho nepřítomnosti stala Izraelem. Pracoval zde jako novinář a editor. Později odjel do USA do New Yorku.

    Dvanáctá planeta (pdf*)
    Britská královská astrologická společnost letos v říjnu oficiálně oznámila, že Sluneční soustava nesestává z jedenácti těles, nýbrž z dvanácti. Zecharia Sitchin to věděl už před 20 lety. A z této dvanácté planety přišli před půl milionem let Annunakové a stvořili člověka. První svazek kontroverzního cyklu Kronika Země, o němž již mnohý milovník spekulativní literatury slyšel, ale dosud neměl možnost se s ním seznámit. Z. Sitchin vychází z předpokladu, že sumerská mytologie se opírá o skutečné události, že bible by se měla číst jako historický dokument a že dávné civilizace jsou produktem vědomostí, jež lidé získali od Anunnaků. Zecharia Sitchin se narodil v Rusku, vyrostl v Palestině, kde se naučil hebrejštině, ivritu a jiným semitským a indoevropským jazykům, studoval klínopis a Starý zákon a seznámil se s dějinami a archeologií Blízkého východu. Na londýnské univerzitě vystudoval dějiny ekonomie. Nyní žije v New Yorku. Je členem Amerického sdružení pro pokrok ve vědě, Americké orientální společnosti, Severoamerické společnosti pro středovýchodní studia a Izraelské výzkumné společnosti. Jeho knihy byly přeloženy do 14 jazyků.

    Schody k nebesům (doc*)
    Druhá kniha ze Sitchinových "Kronik Země" s podtitulem Kolonizace Země návštěvníky z kosmu přináší překvapivé odpovědi na provokativní otázky. Proč lidstvo celé věky věřilo, že někde na Zemi existuje místo, kde se smrtelník může setkat s bohy? Kde toto místo bylo? Kdo je založil? Existuje toto místo dosud?

    Války bohů a lidí(pdf*)
    Třetí kniha ze Sitchinových "Kronik Země". Dávno předtím, než člověk válčil s člověkem, bojovali mezi sebou bohové. A tak války člověka vskutku započaly jako války bohů. A války bohů, kteří se chtěli zmocnit naší Země, započaly už předtím na jejich vlastní planetě. Tak se stalo, že první lidská civilizace padla za oběť nukleární zkáze..

    Když započal čas (doc*)
    Co spojuje Chrám tří oken v Machu Picchu s pozoruhodnými událostmi v Lagaši a ve Velké Británii? Které překvapivé nálezy v Pedra Furada podporují doměnku, že tamní prostor obývali lidé již před 32 000 lety - a že měli vazbu na kultury za oceánem? Proč tři rozlišitelné fáze stavby Stonehenge přesně odpovídají třem výrazným dobám osidlování Země?

    Kosmický kód(pdf*)
    Kniha Kosmický kód je dalším svazkem spekulativního cyklu Kronika země. Sitchin vychází z předpokladu, že sumerská mytologie se opírá o skutečné události, že bible by se měla číst jako historický dokument a že dávné civilizace se zrodily na základě vědomostí, jež lidé získali od Anunnaků.

    Výpravy do mýtické minulosti(pdf*)
    Byla Trója pouhou básnickou představou, skutečným místem, kde bojovali a zmírali hrdinové, či jevištěm, na němž mstiví bohové pohybovali lidskými osudy jako šachovými figurkami? Existovala Atlantida nebo je jen alegorickou antickou bájí? Byly civilizace Nového světa v kontaktu s kulturou Starého světa celá tisíciletí před Kolumbem?

    Návrat ke Genesis(pdf*)
    V knize autor přezkoumává starodávná učení ve světle nejnovějších vědeckých objevů - a odkrývá úchvatná, dosud neuveřejněná fakta, zpochybňující to, v co se ohledně naší planety a druhu tradičně věří. Neuvěřitelná odhalení jsou doložena novými vědeckými objevy.

    Ztracené říše(pdf*)
    Čtvrtá kniha ze Sitchinových "Kronik země" přináší doklady o době, průběhu a motivech osidlování Jižní Ameriky. 

    Autor shromáždil bohatý obrazový a faktografický materiál, z něhož vychází při odvážné hypotéze, že v dobách prvních starověkých civilizací došlo k průniku jejích obyvatel a kultury do tzv. Nového světa, navíc to dokládá řada artefaktů. Mýty, archeologické nálezy a symbolika vedou autora k závěru, že střední Mexiko, pokud ne vůbec celá Střední Amerika, byla říší Hadích bohů - bohů starověkého Egypta. Tato odvážná teorie se vymyká v současnosti přijímaným představám o úsvitu civilizace na jihoamerickém kontinentě. Dále řada faktů dokládá pravdivost andských mýtů, kde události odpovídají době exodu Židů r. 1460 př.n.l. Nebo mnohá další fakta jako je původ cínu, o němž se hovoří ve starověkých kronikách, nutí přinejmenším k zamyšlení, rovněž tak zprávy španělských kronikářů doby pokolumbovské. Jsou američtí indiání potomci biblického Kaina? Běžné kontakty mezi starým a novým světem tisíce let před objevením Ameriky..








    vaclav78,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.266 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:52
    sql

    TOPlist