Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Zelene barety / The Green Berets (1968)(720p)(EN-CZ) = CSFD 46% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Zelene barety / The Green Berets (1968)(720p)(EN-CZ) = CSFD 46% Názov:Zelene barety / The Green Berets (1968)(720p)(EN-CZ) = CSFD 46% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:2.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-01-25 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Drama,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ, EN
    Titulky: EN
    Akční / Drama / Válečný
    USA, 1968, 141 min
    Režie: Ray Kellogg, John Wayne, Mervyn LeRoy
    Předloha: Robin Moore (kniha)
    Scénář: James Lee Barrett
    Kamera: Winton C. Hoch
    Hudba: Miklós Rózsa
    Hrají: John Wayne, David Janssen, Jim Hutton, Aldo Ray, Raymond St. Jacques, Bruce Cabot, Jack Soo, George Takei, Patrick Wayne, Luke Askew, Jason Evers


    https://www.csfd.cz/film/21731-zelene-barety/prehled/



    Zkušený plukovník Mike Kirby odlétá do Vietnamu se dvěma jednotkami takzvaných Zelených baretů. Jeho prvním úkolem je dobudovat uprostřed džungle rozestavěný vojenský tábor, který je pod pravidelnou palbou členů Vietkongu. Druhý úkol je ještě nebezpečnější: unést vysokého vietnamského velitele přímo z jeho přísně střežené vily. Misí se účastní i novinář George Beckworth. Jakožto zavilý odpůrce vietnamské války se rozhodl, že své postoje prověří přímo na místě, v ohni. Stane se opakovaně svědkem toho, jak plukovník Kirby a jeho muži osvědčují v boji svou statečnost, zatímco komunističtí bojůvkáři šíří kolem sebe hrůzu a smrt...
    Takové je poselství amerického válečného filmu, natočeného v roce 1968, v době kdy se Spojené státy zapletly do jednoho z nejproblematičtějších vojenských konfliktů své historie. Cílem filmařů bylo přesvědčit americkou veřejnost, že tato válka je spravedlivá a že jejich vojáci umírají na druhé straně zeměkoule za správnou věc. Film se tak stal klasickou ukázkou válečné propagandy. Hlavní roli ztvárnil legendární westernový herec John Wayne, který se na filmu podílel i jako režisér, spolu s Rayem Kelloggem.
    Autoři se dopustili kuriózní chyby, která vešla do dějin filmových přehmatů: v závěrečném záběru odcházejí hrdinové na pozadí slunce, které zapadá nad mořem. Vietnam je však omýván oceánem pouze z východní strany, takže slunce v Zelených baretech zapadá na východě..


    MediaInfo

       
       




    ONLINE











    Liška4444, BERUJIZEZADU, tibotibo, horax, Boblig, war781111,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.579 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:19
    sql

    TOPlist