Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

dTest 09-12/2020 (CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    dTest 09-12/2020 (CZ) Názov:dTest 09-12/2020 (CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:30.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-12-13 Peerov:20 (Seed: 18, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Rok vydání: 2020
    Formát: PDF





       10 Test eidamu 2020
       18 Test cyklistických helem pro děti 2020
       26 Test sušiček prádla 2020
       34 Test služeb VPN 2020
       40 Test sušených hub 2020
       46 Test tyčových vysavačů 2020
       54 Ekologické materiály ve stavebnictví

       56 Swapy a swapování
       58 Neslyšící a nedoslýchaví
       62 Pozor na pochybné energetické aukce
       63 Nájem bytu po novele občanského zákoníku
       64 Plyn 2020: Srovnání cen modré energie

    Zaměřili jsme se na kvalitu eidamu, sýru, který patří ke stálicím české kuchyně. Vybrali jsme 21 výrobků s 30 i 45% tuku v sušině a zjišťovali, na které značce si nejvíce pochutnáte.

    Tyčové vysavače na dobíjení jsou stále populárnější. Bez napájecího kabelu je úklid určitě pohodlnější, je ale také kvalitnější? Přečtěte si, jak dopadlo 28 testovaných modelů.

    Vaše děti se možná vydají do školy na kole. Určitě by měly mít kvalitní cyklistickou helmu. V našem testu se dozvíte, na co se zaměřit při výběru, a která helma ochrání hlavu nejlépe.

    Vyprané prádlo schne nejlépe na slunci a větru. Pokud nemáte zahradu, ani místo, kam umístit sušák, volbou může být sušička. Naším testem prošlo 32 modelů. Do které se vyplatí investovat?

    Pro virtuální sdílení dat v soukromé síti potřebujete speciální VPN software. Jakou službu zvolit, aby vaše informace zůstaly opravdu v bezpečí, jsme prověřovali u 20 vybraných verzí.

    Češi jsou národem houbařů. Pokud ale nejste zrovna nadšeni z jejich následného čištění a sušení, zkuste sušené houby z obchodu. Otestovali jsme 10 vzorků sušených hub lesních a asijských.

    Máte doma hromady nevyužitého oblečení nebo sportovního vybavení? Vyhodit, či darovat ho lze vždycky, ale co zkusit swapování? Přečtěte si, jaká činnost se za tímto slovem schovává

    Stavět s ohledem k přírodě je dnes velké téma pro veřejnost i firmy. Zeptali jsme se, jak je to s využitím ekologických materiálů a zda se i v dnešní době vyplatí využívat techniky našich předků.

    Nějakou formou poruchy sluchu trpí možná až milion Češek a Čechů. Na celkovou problematiku, včetně nejčastějších problémů neslyšících a nedoslýchavých jsme se zeptali v našem rozhovoru.

    Ocitli jste se v pasti pochybné energetické aukce a místo slibovaných úspor vám přišla tučná faktura a ještě navíc hrozí smluvní pokuta? Poradíme co s tím a na co si dát v takovém případě pozor.

    Novela občanského zákoníku posílila od 1. července postavení pronajímatele. Nově může uložit nájemci smluvní pokutu za porušení jeho povinností. Přečtěte si, jaká jsou ale pravidla a omezení.

    V naší finanční rubrice jsme pro vás připravili nahlédnutí do výsledků srovnání cen na trhu působících obchodníků s plynem. Podívejte se, na které pozici skončil právě váš dodavatel modré energie.


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------









       09 Test zimních a celoročních pneumatik 2020
       18 Test kávovarů 2020
       26 Test čističů kuchyní 2020
       32 Test televizorů 2020
       40 Test roztíratelných tuků 2020
       47 Srovnání: Majonézové saláty

       53 Imunita a imunitní systém
       58 Změny času a naše vnitřní hodiny
       62 Jak snížit spotřebu energií v domácnosti
       64 Srovnání mobilních tarifů


    Neobejde se váš den bez šálku dobré voňavé kávy? Do laboratoře jsme tentokrát poslali téměř 30 automatických, pákových i kapslových kávovarů. Zajímala nás obsluha, spotřeba i kvalita připravené kávy.

    Mastnota, připáleniny a další nečistoty dokážou kuchyň pěkně zaneřádit. Jejich odstranění pak stojí často hodně námahy. Zajímalo nás, jak si s nečistotou poradí vybraných 15 běžných i ekologických čističů kuchyní.

    Sledování filmu na obrazovce kvalitní televize je určitě skvělý zážitek. Při testování 38 televizí nás zajímala nejen kvalita obrazu a zvuku, ale například i spotřeba elektřiny. Která obrazovka nabídne nejlepší podívanou?

    Testy pneumatiky patří mezi naše evergreeny. Letošním podzimním testem prošly pneumatiky zimní i celoroční, konkrétně ty s rozměry 235/55 R17 a 205/55 R16. Zjistěte, jak si vedly na suchu, listí, sněhu i ledu.

    Do laboratoře jsme poslali rostlinné roztíratelné tuky z Česka, Německa a Polska. Zajímala nás chuť, roztíratelnost, deklarované množství tuku či přítomnost škodlivých látek. Který z nich si (ne)namazat na chleba?

    Majonézové saláty patří mezi oblíbené pochoutky. Porovnali jsme údaje o složení na etiketách u 28 vybraných balených majonézových salátů a podívali se i na receptury a standardy, které je třeba při výrobě dodržet.

    Co je součástí imunitního systému a jak jej ovlivňuje vnější prostředí? Čím jsou podmíněny imunitní reakce organismu? A mění se nějak imunita s přibývajícím věkem? Vyzpovídali jsme odborníky na imunologii a alergologii.

    Vadí vám střídání letního a zimního času? Někomu vůbec, jiným mohou tyto změny nabourat zaběhnutý režim na několik dnů i týdnů. Více nám k tomuto tématu řekla docentka Sumová, odbornice na chronobiologii.

    Jak si poradit se snížením energií v domácnosti? Nejen při projektování novostaveb, ale i v již existujících budovách lze zavést více či méně nákladná opatření a výrazně ušetřit. Jak na to vám poradíme v našem článku.

    Od mobilních telefonů dnes vyžadujeme nejen možnost volání a posílání SMS. Připojení k internetu se považuje prakticky za nutnost. Naše rady vám pomohou zorientovat na trhu a porovnat si aktuální nabídky mobilních tarifů.



    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------









       12 Test česneku 2020
       18 Test termohrnků 2020
       24 Test mikrovlnných trub 2020
       30 Poškození zásilky při dopravě
       39 Test tyčových mixérů 2020
       46 Test dětských autosedaček 2020 II

       52 Test mobilních telefonů 2020 II
       62 Mobily a zdraví
       64 Srovnání předplacených karet
       68 Nejčastější problémy s dodavateli energií

    Český česnek patří podle zákazníků mezi chuťově nejvýraznější a tudíž nejlepší. Rozhodli jsme se to prověřit a do laboratoře poslali 17 balení česneku různého původu. Zajímalo nás, jak na tom jsou s obsahem nežádoucích látek.

    Mikrovlnná trouba je přesně tím kuchyňským pomocníkem, který nám v dnešní hektické době dokáže ušetřit čas. Tentokrát jsme si posvítili nejen na běžné typy, ale i na modely s grilovací funkcí a výrobky s horkým vzduchem.

    Praktický kuchyňský pomocník, který nezabere příliš místa? Tyčový mixer! Do laboratoře jsme poslali 25 vzorků, abychom vyzkoušeli, jak si poradí s obsluhou, hlučností provozu, s kvalitou zpracování nebo v zátěžových testech.

    Kvalitní dětská autosedačka je jedním z hlavních bezpečnostních prvků při přepravě autem. I proto vám každý rok přinášíme testy nejnovějších modelů. V těch aktuálních jsme prověřili 15 novinek pro všechny věkové kategorie.

    Sychravé podzimní počasí láká na šálek horkého nápoje. Abyste si ho mohli vychutnat třeba cestou do práce, pořiďte si funkční termohrnek. U všech 22 testovaných modelů nás zajímala schopnost izolace i udržení teploty nápoje.

    Na trhu s mobilními telefony je stále něco nového. Blíží se Vánoce a pro mnohé bude mobil tím nejlepším dárkem. V nejnovějším testu vám pro inspiraci přinášíme 33 nejzajímavějších letošních modelů. Rozhodně je z čeho vybírat!

    Chystáte se na změnu dodavatele elektřiny nebo plynu? Přečtěte si, s jakými nejčastějšími problémy se v případě dodavatelů energií můžete potkat, na co si dát pozor a proč se vyplatí vyznat se dobře v dohodnutých podmínkách.

    Objednávání zboží online je stále rozšířenější a mnozí tak budou řešit i letošní vánoční dárky. Ať už jste příjemce, nebo odesilatel, přečtěte si, kdo je zodpovědný za poškození zásilky, kdy se vyplatí zboží pojistit nebo jak si poradit s reklamací.

    Uvažujete o zimní dovolené? Pak se vám bude hodit naše speciální příloha. Poradíme, co dělat, když jsou služby horší, než jste čekali, vysvětlíme, proč je vhodné uzavřít cestovní pojištění nebo na co si dát pozor při objednávce ubytování.

    Výhodou předplacené telefonní karty je dozajista absence klasické smlouvy s operátorem a kontrola plateb díky stanovenému limitu kreditu. Je ale takto služba opravdu výhodná? Porovnali jsme pro vás nabídky různých operátorů.

    Jen málokdo se dnes objede bez mobilu. Nevyužíváme ho jen k volání a poslání SMS. Je naším spojením se světem, slouží k zábavě, k práci. V ruce ho tak máme mnohdy celé hodiny. Co ale časté používání mobilu znamená pro naše zdraví?



    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------








       10 Test roušek a respirátorů 2020
       20 Test doplňků stravy s vitamínem D 2020
       27 Test chytrých hodinek a náramků 2020 II
       34 Test tabletů 2020
       40 Green NCAP – Ekologické zkoušky automobilů 2020
       46 Test digestoří a varných desek s odsáváním par 2020

       52 Test robotických vysavačů 2020 II
       58 Chřipka versus covid
       62 Možnosti spoření pro nejmenší
       64 Srovnání darovacích portálů


    Rozhodli jsme se reagovat na aktuální situaci a vyslyšet i četná přání našich čtenářů. V prosincovém vydání tak můžete najít test ústenek, roušek a respirátorů. U 50 modelů nás zajímalo především,jak je to s jejich filtrační účinností a prodyšností.

    Vitamín D čerpáme především ze slunce a během roku i z některých potravin. V průběhu zimy je ale dobré jeho množství v těle doplňovat i jinak. Prověřili jsme celkem 28 doplňků stravy s vitamínem D a zjišťovali, jak je to s jejich kvalitou a složením.

    Chytré hodinky a náramky dnes fungují jako praktický nástroj, díky kterému můžeme komunikovat se svým telefonem a zároveň sledovat naše sportovní aktivity. Funkčnost a spolehlivost jsme otestovali hned u 21 těchto chytrých pomocníků.

    I letos na podzim přinášíme přehled všech tabletů otestovaných za uplynulý rok. Toto univerzální zařízení slouží pro zábavu i jako praktický nástroj pro ovládání chytrých spotřebičů ve vaší domácnosti. Jaký se ale opravdu vyplatí?

    Speciální program ekologického testování aut Green NCAP existuje teprve necelé dva roky, ale i za tak krátkou dobu se stal nejznámějším testem ekologické zátěže nových aut. Nejnovější zkouškou prošlo celkem 24 modelů různých tříd a pohonů.

    Bojujete věčně s pachy, mastnotou a vlhkostí v kuchyni během vaření? Řešením je digestoř či varná deska s odsáváním par. Zajímalo nás, jak si klasické i indukční modely poradí v režimu vnějšího odtahu a recirkulace. Otestovali jsme 12 modelů.

    Stále oblíbenějšími pomocníky z řad umělé inteligence se v našich domácnostech stávají robotické vysavače. Je naše důvěra v jejich schopnosti na místě? V laboratoři jsme podrobili 21 modelů testu vysávání různých nečistot z různých povrchů.

    Onemocnění COVID-19 nás stále trápí, ale lidstvo sužují i další choroby. V tomto období je jednou z těch nejčastějších chřipka. Podívali jsme se na to, jak to s touhle „běžnou“ nemocí vlastně je a jaká rizika přináší ve srovnání s koronavirem.

    Jak do budoucna finančně zabezpečit své děti? Přečtěte si v našem článku, jakou metodu a postup zvolit, aby naspořené finance došly dobrého zhodnocení, jaké možnosti máte i to, zda je lepší spoření, nebo investice do podílových fondů.

    Srovnali jsme čtyři největší darovací portály, zaměřující se na podporu veřejně prospěšných zájmů a aktivit převážně neziskových organizací. Zajímalo nás, kdo za nimi stojí, jaké mají provozní podmínky či pro koho lze peníze vybrat.



    PDF soubory kompatibilní s Acrobat Reader X a novějším.








    cakkarel, frodox, kori14, Tomuri8, doboska, july08, marta1, Alphakratos, krokodok, orlov, milaner64, SACHAROV, Zmetek209, Haplocz, 1234DURKO, hklucka, Tequiler, janolo, zolo68, mark31219, JAVAANSEE, dozer65, torrentluka, linq2, luky76, stetson2020, DeadMan08, rebah, tibotibo, standaR, burda99, Jirfasy, karmo, sionn, radkarpat, PaplonSVK,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.246 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 22:10
    sql

    TOPlist